Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Daj znac Dombrusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Nie martw się tą ilością, w końcu to nie mocz któraś z dziewczyn tu kiedyś pisała też, że miała wrażenie, że było za mało, a okazało się, że ok. Kiedy będą wyniki?
I mamą też się nie przejmuj, jesteś dorosła i masz swoje sprawy - jak ktoś tego nie rozumie, to już jego problem.
A wyniki dzisiaj po 15 ale że ja biorę auto do pracy na druga zmianę więc nie ma kto wyników odebrać więc odbiorę dopiero jutro rano wiesz bardzo jestem ich ciekawa serio ej a jakbym tak zadzwoniła do laboratorium i zapytała czy dla mnie nie zrobią wyjątku i nie wydadzą mi wyników koło 13.30? próba nie strzelba -
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:Masz rację szkoda nerwów wyobraź sobie że mojej najstarszej siostrze co pracuje w tej samej firmie co ja powiedziała żeby wzięła sobie wolne albo chorobowe na parapetowke !! Siostra ją wyśmiała hehe szkoda słów.
A wyniki dzisiaj po 15 ale że ja biorę auto do pracy na druga zmianę więc nie ma kto wyników odebrać więc odbiorę dopiero jutro rano wiesz bardzo jestem ich ciekawa serio ej a jakbym tak zadzwoniła do laboratorium i zapytała czy dla mnie nie zrobią wyjątku i nie wydadzą mi wyników koło 13.30? próba nie strzelba
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiktoria_20 wrote:Pewnie zadzwoń tam może sie uda i dadzą Ci wcześniej
No nic nie dziś to jutro.
Znowu mnie bierze przeziębienie już wzięłam groprinosin i wick do noska wierci mnie w nosku i głowa cmi mam wrażenie że jak zbliża się owulacja to ja łapie infekcje.....chyba nie zbyt to normalne ale miesiąc w miesiąc coś mi jest listopad jelitowka grudzień grypa styczeń przeziębienie i to mniej więcej w tym samym czasie ....szlak by to trafił....no nic trudno trzeba zacisnąć zęby i z mężem działać bo podobno podczas przeziębienia łatwiej zajśćBluebell1984, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Wszystkim
Kate super, że zrobiłaś test. Myślę że skoro wyszedł pozytywnie to możesz być spokojna i o nic się nie martw. Musi być dobrze
Dobrusia życzę Ci wielu dobrych plemników
Wiktoria powodzenia u lekarza
Ink@ super że masz soczek
U nas zima wróciła. Drogi są straszne ale jakoś przebrnełam.
Ja dziś rano byłam na usuwaniu pieprzyka. Nic nie bolało. A teraz plecy mnie bolą. Mam dwa szwy. Myślę że mogę spokojnie domownikom powiedzieć że jestem obloznie chora i nie mogę nic robićLisa85, Ink@, Bluebell1984, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny