Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:44
sheerah24, Zuza33, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:44
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No to widzisz, to moje rewiry kilka bloków dalej jest mój dom rodzinny
A i ogólnie to tam chyba cała Polska jeździ , większość jak nie wszystkie linie wysyłają tam sowich pracowników kasę niezła trzepią
A ja jeszcze na początku chodziłam do wojskowego, ale tam nie radzę bo komercyjna przychodnia i badania to pikus przy wojskowych strasznie cisną ludzi, zapominaną chyba ze lotnictwo cywilne mniej restrykcyjne niż wojskowe.
Edit: a kto Ci ostateczne orzeczenie wystawiał moze Bu czyłko? To Ojciec mojego kolegi, z reszta bawiliśmy sie ostatnio razem na weselu, bo kolega brał slubWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 21:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Melduje się forum działa, będę na bierząco
Doleciałem cała, jestem już na spotkaniu, mam jet laga, podłoga mi faluje.
Jak przyjechałam z lotniska do hotelu, w którym mam spotkanie, to akurat cała ekipa pokladowa z samolotu, którym leciałam meldowała się przy recepcji i pomyslałam o Kuchcince, że też tak niedługo będzieszBluebell1984 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchcinka wrote:No to widzisz, to moje rewiry kilka bloków dalej jest mój dom rodzinny
A i ogólnie to tam chyba cała Polska jeździ , większość jak nie wszystkie linie wysyłają tam sowich pracowników kasę niezła trzepiąStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Blubell dobrze ze juz dolecala cala i zdrowa
Kuchcinka dla mnie tez jest wazne zeby byc w ciazy i urodzic ale mam nadzieje zezadna z nas nigdy nie bedzie miala az tak trudnych sytuacjiBluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-