Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza wrote:http://www.paczkaipismo.pl/2012/06/refundacja-dofinansowanie-okularow.html
Zerknij też na ten adres.
Tasza Ty mądra głowo
Dofinansowanie z pcpr dostaje raz do roku... Uwaga 25 zł.
A w stowarzyszeniach jestem aż dwóch
Składka raz do roku 30 zł
Ja jakoś nigdy o nic nie prosiłam i nie starałam się...
Raz chciałam z nią na turnus pojechać to musiałam dopłacić 2500 zł. To za te pieniądze pojechaliśmy całą rodziną nad morze bo szkoda mi było syna, że ja z nią pojadę a on będzie z dziadkami siedział.
Ale sytuacja opanowana.... Przyszła ze szkoły. Tata złota rączka naprawił i szczęśliwasheerah24, Natka2, olciaa, Wojcinka, Bluebell1984, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Tasza wrote:ta rodzina nie wydoli sama - Zuza potrzebuje innej formy pomocy - takiej z zewn. Rodziny dzieci niepełnosprawnych pod różnymi względami ledwo sami sobie są w stanie pomóc nie mówiąc o wyrównywaniu strat jakie dziecko ich dopuszcza się w środowisku lokalnym.
Tasza KOCHAM CIE
Sheerah Tasza dobrze pisze
Rozmawiałam z nimi ale oni są naprawdę zalamani sytuacją i powiem Ci ze nigdy nie było sytuacji że nie chcieli pokryć kosztów. Tylko mi ich szkoda i umówiłam się z nimi że na pół płacimy. Kurde bardziej mi chyba ich szkoda niż nas
Ale na dzień dzisiejszy posklejane i naprawionesheerah24, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Tasza Ty mądra głowo
Dofinansowanie z pcpr dostaje raz do roku... Uwaga 25 zł.
A w stowarzyszeniach jestem aż dwóch
Składka raz do roku 30 zł
Ja jakoś nigdy o nic nie prosiłam i nie starałam się...
Raz chciałam z nią na turnus pojechać to musiałam dopłacić 2500 zł. To za te pieniądze pojechaliśmy całą rodziną nad morze bo szkoda mi było syna, że ja z nią pojadę a on będzie z dziadkami siedział.
Ale sytuacja opanowana.... Przyszła ze szkoły. Tata złota rączka naprawił i szczęśliwawedług OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Zabezpiecz się Zuzek przed żywiołem. To się jeszcze zdarzy. Niech zorganizuje spotkanie zarząd - przedstaw swoje potrzeby, niech napiszą uchwałę, ze się zgadzają. Ty kupujesz materiały, im dajesz fakturę. Kasa wpłacona będzie na konto stowarzyszenia wprawdzie ale jak zakupisz okulary to na podstawie kolejnej uchwały i kolejnej faktury powinni Cie wspomóc. Poszperaj w waszym statucie. Jak nie ma takiego punktu to go wprowadźcie, ale z reguły da się to zawsze pod jakiś cel pomocowy podciągnąć.według OM
Zmiany w statucie wprawdzie kosztują w KRSie(150zł), ale po to są żeby pomóc. Skoro pomoc jest na skalę permanentną to niech uwzględnią taką rzecz. Tel do prezesa czy do wice i już.według OM
Witajcie dziewczynki tez rozpoerdzielilam okulary, byłam u optyka i nie do naprawienia szlag by to trafił
Poprzednie nosiłam chyba 12 lat a te maja równo rok bo kupiłam je 16 lutego 2016
Psu w dupę
Kuchcinka chodze tam na badania lotnicze co Ty na Ursynowie
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:51
Effy lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
W samej Waszej szkole powinni stolik wystawić z wyrobami na konkretny cel. Co zostanie niesprzedane - na wywiadówkach pokazać. Podesłać też oprócz uniwersytetów do restauracji, pizzerii większych, kwiaciarni, salonów fryzjerskich. Ostatnio widuje w naszej pizzerii na stałe stolik z wyrobami przy wejściu na rzecz dzieci (szkoła o oddziaływaniach rewalidacyjnych). Każdy klient ma szansę coś wybrać czekając na doniesienie potrawy. Ostatnio wybrałam stamtąd dwie ceramiczne rzeczy. Uregulowałam przy płaceniu rachunku (stolik stoi sobie sam - samoobsługa). Ceny dopięte. Obsługa pobiera opłaty.według OM
Effy wrote:Tasza wstaw brzucha
Mi najpierw brzuch urósł i przytyłam kilo a od 4 tygodni i brzuch i waga w tym samym stanie. Wiec nie ma co sie chwalić.
Jak na 14 tydzien to mało widać.Effy lubi tę wiadomość
według OM
Co do noszenia w połowie dziecka z innego rodzica to pierwszy raz o tym pomyślałam jak Kuchcinka napisała i raczej bym wolała adopcje chyba za dużo juz dla mnie przeciwstawiania sie losowi i kombinowania. Jak któreś znasz nie mogło by miec dzieci biologicznych to byśmy chyba ich nie mieli a nie w połowie mieli
-
Tasza wrote:EFFY - jak tam detektor. Wstawię
-
Effy wrote:Hehe działa zastanawiam sie tylko czy to dziecko sie nie rusza czy kurka akurat w takim miejscu słychać. Bo ze 4 razy z rzędu w przeciągu 2 tygodni znalazłam tętno w tym samym miejscu a wcześniej było w innych. Nie znam sie na tym gdzie ten płód powinien sie znajdować ale serce jego bo dzis wyszło chyba 154 czy ileś na minutę a ja mam z 75według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs