Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
caroline29 wrote:Ach ci faceci jak powiesz głośno i powoli , napiszesz drukowanymi literami lub jak pokażesz palcem to wtedy rozumieją.
Tylko nasz romus taki kumaty i tu z nami buszuje -
Kurka dziewczyny i chlopaku ja naprawde jestem nastawiona ze w sobote beta bedzie ujemna tylkp mam taki niesmak w buzi masakra jakas nie wiem co zjesc mam myslalam ze moze od zeba ale bylam we wtorek u dentysty nic nie ma wiec zakladam jeszcze ze moj mozg mi plata figla kiedys tez mi sie wydawalo jak bylam przed @ ze mam niesmak potem przeszlo wiec wiem ze roznie moze byc
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
szygas wrote:zwykle cykle są regularne co do dnia i były słabe krwawienia a zdarzały się czasem silne ze skrzepami i 2 faza cyklu wydłużała się
za tydzień będzie robiona beta więc zobaczymy co tam ciekawego wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 13:17
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
szygas wrote:zwykle cykle są regularne co do dnia i były słabe krwawienia a zdarzały się czasem silne ze skrzepami i 2 faza cyklu wydłużała się
za tydzień będzie robiona beta więc zobaczymy co tam ciekawego wyjdzie
A Tasza Wam nie mówiła czasami ze 2 dni przed @ beta to za późno? Ona robiła chyba dwie bety.
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:39
olciaa, Tasza lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ewelina2605 wrote:Kurka dziewczyny i chlopaku ja naprawde jestem nastawiona ze w sobote beta bedzie ujemna tylkp mam taki niesmak w buzi masakra jakas nie wiem co zjesc mam myslalam ze moze od zeba ale bylam we wtorek u dentysty nic nie ma wiec zakladam jeszcze ze moj mozg mi plata figla kiedys tez mi sie wydawalo jak bylam przed @ ze mam niesmak potem przeszlo wiec wiem ze roznie moze byc
-
Ewelina2605 wrote:Kurka dziewczyny i chlopaku ja naprawde jestem nastawiona ze w sobote beta bedzie ujemna tylkp mam taki niesmak w buzi masakra jakas nie wiem co zjesc mam myslalam ze moze od zeba ale bylam we wtorek u dentysty nic nie ma wiec zakladam jeszcze ze moj mozg mi plata figla kiedys tez mi sie wydawalo jak bylam przed @ ze mam niesmak potem przeszlo wiec wiem ze roznie moze byc
-
Cześć dziewczynki!!! Witam ja i moja przyjaciółka depresja
Teoretycznie rzecz biorąc któraś musi zajść w tym miesiącu i najbardziej prawdopodobne jest to że co druga zajdzie w ciążę. A więc po kolei np.
Zuza, Ewelinka , Kuchcinka , Olciaa, itp. Reasumując począwszy od soboty będą codziennie świetne wiadomości
MyE pewnie weźmie nas z zaskoczenia
Violu jakaś Ty PIĘKNA
Bluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Cześć dziewczynki!!! Witam ja i moja przyjaciółka depresja
Teoretycznie rzecz biorąc któraś musi zajść w tym miesiącu i najbardziej prawdopodobne jest to że co druga zajdzie w ciążę. A więc po kolei np.
Zuza, Ewelinka , Kuchcinka , Olciaa, itp. Reasumując począwszy od soboty będą codziennie świetne wiadomości
MyE pewnie weźmie nas z zaskoczenia
Violu jakaś Ty PIĘKNAZuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny