Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Ina ja wiedziałam ze niektórych na pewno urazi i wkurzy to co pisałam i moje podejście ale pisałam szczerze co czuje oczywiście ze nie jestem teraz smutna, czy niezadowolona teraz z powodu ciąży, ALE gdyby ktoś dał mi wybór to wolałabym te dwie kreski ujrzeć najwcześniej za 2 miesiące No ale los chciał inaczej i tyle
Trochę to psikus taki bo cieszyłabym się jeszcźe bardziej z tej ciąży chociaż miesiąc temu, co nie znaczy ze teraz się nei cieszę cieszę się, ale również czuje żal z powodu latania. To nie była tylko jakaś tam praca, ale spełnienie pewnych marzeń, które nie sadze aby było mi dane realizować już jak będę miała dziecko, No ale pożyjemy zobaczymy
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:21
-
.
-
Za mnie można puścić kciuki. Temperatura w dół. Nawet 3 pecherzyki nie dadzą rady jak ktoś jest ferelny .Śluzu i mnie tyle co nic. A palec wytarty w biały papier pozostawia różowo biały ślad. Wiec nie daje mi to złudzeń. Aaa zrobiłam test. Negat ( w prawdzie czułości nie było nigdzie napisanej), nawet miałam iść na krew. Ale szkoda mi pieniędzy na negaty.
Oczywiście trzeba znajdować plusy. Wiec przynajmniej w Budapeszcie nie dopadną mnie mdłości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 08:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Dzisiaj o tym samym pomyslałam ja wtedy też sugerowałam Kuchcince przerwę i pamiętam tą jej odpowiedź: dziewczyny jak wy sobie to wyobrażacie? Ano tak!
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyolciaa wrote:Za mnie można puścić kciuki. Temperatura w dół. Nawet 3 pecherzyki nie dadzą rady jak ktoś jest ferelny .Śluzu i mnie tyle co nic. A palec wytarty w biały papier pozostawia różowo biały ślad. Wiec nie daje mi to złudzeń. Aaa zrobiłam test. Negat ( w prawdzie czułości nie było nigdzie napisanej), nawet miałam iść na krew. Ale szkoda mi pieniędzy na negaty.
Oczywiście trzeba znajdować plusy. Wiec przynajmniej w Budapeszcie nie dopadną mnie mdłości. -
Martynka1234 wrote:Olciaa ale czy to jeszcze nie za wczesnie? Miesiaczke mialas 10 lutego, luty byl krotki a dzis dopiero 7 marzec ...
-
.
Natka2, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Umówiłam się na 22.03 na 19:30
Olcia przykro mi kochana nie tak miało być ale nie poddawaj się, bierz dalej clo, pamiętaj ze ten lek daje najlepsze rezulatatu po kilku miesiącach brania i po odstawieniu ;*
-
.
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bajka. Przykro mi, ale dobrze, ze sie z tym pogodzilas.
Kuchcinka. Gratulacje!!! Poplakalam sie jakbym swoj test widziala, chyba hormony ciazowe
Jak Ty sie teraz na szkoleniu skupisz? A jak wspollokatorka?
Swoja droga ja tez bardzo wierze w sile psychiki i jak pisalam u mnie szczesliwy cykl to tez bylo swego rodzaju odpuszczenie Ty jestes kolejnym przykladem
Olcia. Przykro mi, ale @ nie ma to ja dalej wierzeWojcinka lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Umówiłam się na 22.03 na 19:30
Olcia przykro mi kochana nie tak miało być ale nie poddawaj się, bierz dalej clo, pamiętaj ze ten lek daje najlepsze rezulatatu po kilku miesiącach brania i po odstawieniu ;* -
.