Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:24
-
Aha i melduje ze właśnie po bzykanku z mężem pojawiły sie ślady krwi na papierze wiec jutro na bank przyjdzie @
A i głupi mąż nie mogl mi rozpiąć stanika wiec go ostatecznie przerwał z przodu na pol hehe obiecał ze kupi nowyNatka2, stella_88, kania901, zuzu lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:46
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
No co
hehe
-
Natka2 wrote:No nic, mój sobie ostatnio koszulkę jak Tarzan rozdarł hahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:tak Was czytam i czytam i już sama nie wiem....większość z Was robiła badania hormonów a ja nawet nie umiem się do tego odnieść bo nigdy nie robiłam i nawet nie wiem czy bym o tym teraz pomyślała a może powinnam??
jak sądzicie? powinnam sobie jakieś badania hormonów zrobić? w którym cyklu starań zaczęłyście badać hormony? -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Viola ja bym na Twoim miejscu jednak zbadała progesteron 7-8 dni po owulacji. Brak skoku temp moze świadczyć o neiwydolnosci ciałka żółtego a co za tym idzie niskim progesteronem. Wtedy powinnaś brać luteinę w drugiej fazie cyklu. Zgadza sie ze przy zaburzeniach hormonalnych zazwyczaj za zaburzenia miesiączkowania ale niestety nie zawsze. Moja bratowa miała hiperprolaktynemie a cykle jak w zegarku wiec wiesz...
ja tam mialam obfity jak co miesiac.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem 3 dni przed @, robiłam 6 dni po owulacji, ale wyszedł jak można było się spodziewać negatywny. Myślicie, że teraz też nie będzie za wcześnie?
Tak 89 przy moim nicku to rok urodzeniaWidzę że większość z nas jest tutaj w zbliżonym wieku
PS Gratuluje tym, które zobaczyły już swoje 2 kreseczki -
.
-
.
-
nick nieaktualny
-
Ale macie fajne w dzień do obiadku bzykanko
zazdroszczę
Ja w pracy do 16:( Potem obiadek jakiś na szybko, trzeba ogarnąć i dopiero potem jakieś bzykano jak nie będzie miał znowu much w nosie jak to było wczoraj...ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
Witam, ale pędzicie...
gratuluje dwóch kreseczek i życzę kolejnych.
ja dopiero na etapie oczekiwań na owulację, więc przyjemności przede mną.
Proszę żadnych worków nie zamykać, bo też chciałabym się załapać na dwie kreski;)27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
.
zuzu, Martynka1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:Dziewczyny jestem 3 dni przed @, robiłam 6 dni po owulacji, ale wyszedł jak można było się spodziewać negatywny. Myślicie, że teraz też nie będzie za wcześnie?
Tak 89 przy moim nicku to rok urodzeniaWidzę że większość z nas jest tutaj w zbliżonym wieku
PS Gratuluje tym, które zobaczyły już swoje 2 kreseczkipoczekaj jeszcze 1-2 dni i mozesz robic test, lub poczekaj 3 dni i jak @ przyjdzie to zaoszczedzisz na tescie
Wojcinka lubi tę wiadomość