Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Mnie też wydaje się że te klucia to dobry znak:)
A swoją drogą wiecie może co się stało mamieginekolog że jest w szpitalu?
Nie mam fejsa nie wiem nic :-xWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 19:14
-
Dombrusia wrote:Oby dziewczyny to był znak a nie jakiś nowy objaw @
Nie mam fejsa nie wiem nic :-x
U mnie paradoksalnie pierwszym objawem ciąży było mega złe samopoczucie puls skakał jak szalony i ciśnienie raz e górę raz e dół tak kiepsko się czułam kilka dni a najgorzej dokładnie tydzień przed pozytywnym testem, nie pisałam nikomu bo to żaden objaw ciąży ale każda z nas zna siebie na tyle by zauważyć coś dziwnego innego niż zawsze
Więc ja uważam że różnie organizm reaguje na ciąże
A co do mamaginekolog to ja na instagramie widziałam że pisała że jak wyjdzie z tego w dwupaku to zacznie wierzyć w cuda czy coś w tym stylu... -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:U mnie paradoksalnie pierwszym objawem ciąży było mega złe samopoczucie puls skakał jak szalony i ciśnienie raz e górę raz e dół tak kiepsko się czułam kilka dni a najgorzej dokładnie tydzień przed pozytywnym testem, nie pisałam nikomu bo to żaden objaw ciąży ale każda z nas zna siebie na tyle by zauważyć coś dziwnego innego niż zawsze
Więc ja uważam że różnie organizm reaguje na ciąże
A co do mamaginekolog to ja na instagramie widziałam że pisała że jak wyjdzie z tego w dwupaku to zacznie wierzyć w cuda czy coś w tym stylu... -
Faktycznie sprawdziłam na insta ... leży w szpitalu i z tego co napisała zdawkowo to nie jest dobrze ale nadzieje jeszcze ma... eh jakie to smutne, ona przecież już jedną ciąże poroniła ...
-
Dombrusia u Ciebie dzisiaj 22dc? To chyba jednak jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe. Oczywiście trzymam kciuki za to żeby ciąża faktycznie była ale wątpię żeby Twoje dolegliwości miały coś z nią wspólnego. Może to przez te leki które bierzesz? albo masz jakiś niedobór wytiamin? Niektóre niedobory właśnie powodują takie stany lekowe... a może przemęczenie?
-
Dombrusia wrote:A pamiętasz mniej więcej od którego dnia cyklu miałaś takie objawy?. Wiesz niepokoi mnie to bo jak czasami kolnie to aż w d....czuje...mnie wczoraj w nocy padłam o 20 mówię do męża ja idę spać a Ty rób co chcesz i padłam stwierdziłam że to przez to że krótko po nocce spałam a o 21 wybudzil mnie taki niepokój takie uczucie jakbym się czegoś przestraszyła albo bala czegoś oczy otwarte jak sowa i koniec spania aż siadłam na łóżku a mój się pyta co się stało a ja mówię że właściwie nie wiem ale coś poważnego bo mnie taki niepokój ogarnął i tak to trwalo do 2 w nocy obudził mnie o 6 na ryby a o 11 oko mi się przymknelo na 10 minut i musiałam jechać po niego i do teściowej a przedtem te mdłości przeszły co prawda no nic nie prorokuje dopóki nie zrobię testu a nie chce robić za wczas bo będzie mi przykro
Ja miałam w 23 dc pierwszy i najgorszy dzień ale wydaje mi się że jeśli takie klucia się nasilaly to trzeba by to z lekarzem skonsultować bo takie klucia jakby lekko igła to ok ale jak piszesz ze to w miarę intensywne i przechodzi do tyłka to może coś się dziać, nie chce w żaden sposób cie straszyć ale wiesz trzeba kontrolować takie sytuacje niecodzienne
No Kuchcinka oby było u mamaginekolog było wszystko dobrze bo tak się już cieszyła... -
nick nieaktualnyJa na snapie widziałam, mówiła ze ma skrajnie zagrożona ciąże i jeszcze trochę w szpitalu poleży, i ze cud będzie jął ale to uda donosić.
Tak w ogóle to hej, ja leniwie, popołudniu spałam bo mnie tak ścięło a tak to już czuje wszystkie objawy @ włącznie z tym ze spuchlam i wszystko mnie wkurwia -
Bianka87 wrote:Ja na snapie widziałam, mówiła ze ma skrajnie zagrożona ciąże i jeszcze trochę w szpitalu poleży, i ze cud będzie jął ale to uda donosić.
Tak w ogóle to hej, ja leniwie, popołudniu spałam bo mnie tak ścięło a tak to już czuje wszystkie objawy @ włącznie z tym ze spuchlam i wszystko mnie wkurwia
Kurcze nie wiem co to znaczy skrajnie zagrożona ciąża ale chyba nic dobrego:(
A kiedy masz mieć @? Bo wiesz ciążowe objawy są takie jak na @ -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Kurcze nie wiem co to znaczy skrajnie zagrożona ciąża ale chyba nic dobrego:(
A kiedy masz mieć @? Bo wiesz ciążowe objawy są takie jak na @
Szczerze mówiąc nie liczyłam hehe -
nick nieaktualnyKuchcinka dzisiaj mój 23dc wiem że za wcześnie na jakiekolwiek objawy ale masz rację może to od leków chociaż nic w ulotce nie pisze na temat pochwy i ukluc
Bajkaaaa,Olcia oczywiście jeżeli mi te uklucia nie prZejdą to napewno skonsultuje to z moim ginekologiem póki co ukluje raz i parę godzin spokój i tak w koło nic zobaczymy co będzie jutro a może to jakaś zwykła infekcja zobaczymy co jutro będzie
Tarczyce mam jak najbardziej prawidłowa oprócz tego że jest mała to wydziela prawidłowo hormony a małą mam od urodzenia taki defektWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 20:34
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
W każdym razie życzę wam żeby było wszystko po waszej myśli
A dziś dowiedziałam się o dwóch znajomych z mojego wieku ( do klasy chodzilysmy razem) że są w ciąży hehe ten rok naprawdę jest urodzajny dziewczyny
Oby wiosna była bardzo owocna:) i każda z nas będzie już pisać tylko na fioletowej stronieDombrusia, Bluebell1984, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:W każdym razie życzę wam żeby było wszystko po waszej myśli
A dziś dowiedziałam się o dwóch znajomych z mojego wieku ( do klasy chodzilysmy razem) że są w ciąży hehe ten rok naprawdę jest urodzajny dziewczyny
Oby wiosna była bardzo owocna:) i każda z nas będzie już pisać tylko na fioletowej stronieBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Cześć Kochane, kurde chciałabym z Wami coś popisać, ale moje przeziębienie rozkręciło się jeszcze gorzej i ledwo na oczy patrzę jutro idę do lekarza po L4.
Marlena, trzymam kciuki za HSG, na pewno będzie wszystko dobrze :*Bluebell1984 lubi tę wiadomość