Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Się Panna Dombrusia ceni hehe xd żarcik
Dzięki Olcia za wsparcie to jutro o 15:30 trzymajcie za mnie kciukasy xd
Jak będę krzyczeć to myślę że usłyszycie xdWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 16:47
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:01
-
.
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Pewnie kiepski to będzie pocieszenie ale ja hsg nie miałam robionego w fotelu ginekologicznym leżałam na płasko na takim metalowym blacie z nogami podkulonymi pod tyłek i lekarka tam sobie majstorawala a później jak wprowadzili kontrast to robili sobie zdj rtg i widzieli czy kontrast przepływa. Sono hsg jest pewnie trochę inne ale możliwe ze ten wziernik zakładają w tej samej pozycji who knows...
tak czy owak trzymam jutro za Ciebie kciuki wszystko będzie dobrze zobaczysz :*
A ja jestem już w drodze z powrotem do trojmiasta i od jutra kolejny tydzień szkoleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 18:09
-
nick nieaktualny
-
.
myszeczka89, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Może jakaś jelitówką Cię dopadła? Albo zjadłaś coś mało świeżego ?
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:500 zł. Nie wiem nie chce się poniewierac po szpitalach i nie mam za bardzo teraz jak wziąć wolne w pracy nawet na ten jeden dzień a nie chce też przeciągać. Udało mi się wyleczyć ureaplasme ale boję się że wróci. Więc chcę jak najszybciej to załatwić.
-
nick nieaktualny