Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCharlutek wrote:Dombrusia, kiedy ma przyjsc lub nie przyjsc @?
Effy ale jak to ? To znaczy że umowę mi przedłuża? Obawiałam się że z dniem porodu moja umowa wygasa a u mnie w firmie napewno by mi nie przedłużyli -
nick nieaktualnyEffy wrote:Nigdy nie łowiłam ale pojechalabym na takie ryby że trzeba wstać rano i jest wyprawa hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 08:51
Effy lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Moja małpa jeżeli przyjdzie tak jak w tamtym miesiącu to powinna być w przyszłą sobotę,natomiast wedle aplikacji w tel mam dostać dopiero 3ciego marca. Ale zatestuje 27.03
Effy ale jak to ? To znaczy że umowę mi przedłuża? Obawiałam się że z dniem porodu moja umowa wygasa a u mnie w firmie napewno by mi nie przedłużyliWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Tu jeszcze sie nie chwaliłam, że ruskim targiem (gdzie kto chce jechać i gdzie ja moge jechać) wymyśliłam i zarezerowalam wylot na przyszły poniedziałek na Lazurowe Wybrzeże. Byłam tam z 5 razy i uważam że jest super. Bo jest morze, plaże (miejskie) ale jest tez są śliczne miasta w stylu paryskim wzdłuż wybrzeża, tylko troszkę ciszej i spokojniej. zarezerwowalismy samochód wiec pojedziemy do st Tropez do Cannes do Monako, a hotel jest w Nicei jest tam mnóstwo sklepów typu Gucci dla psów i dZieci moze dla jaj kupimy jakies śpioszki albo śliniaczek gucci albo,chanel hehe
Myślę że fajny wyjazd Bo zorganizowany w godzinę w sumie tydzien przed a nie mieliśmy pomysłu co zrobić z urlopem męża.Effy lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Wyprawa nie wyprawa bo to nie daleko ja byłam z nim kilka razy ale tylko od tego nadmiaru wody w stawie sikać mi się chciało no i nudy patrzysz na tą wędkę i cisza....trafi się karp to podjaranie wyciąga haczyk pyka fotke i wpuszczą sobowtórem bo to lowiska no kill....on uwielbia dla mnie to strata czasu może gdzieś na dużym jeziorze na łódce by było inaczej a tak....no ale przyjedź do nas to Cię mój weźmie
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Hehe fajowo trochę jest mi za wygodnie że wstaje jak mi sie podoba nic nie robię. Trochę bym chciała jakis przygód wypraw naryby, na grzyby moj mąż jedzie ze znajomymi na łódkę na majówkę jak co roku, No to moze dojadę, ale na łódce nie będę spać bo sie juz nie nadaje tam zimno i wilgotno, wiec jak cos tylko hotel tez zero zabawy
Effy lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:A zasiłek 100%?
Ale zwolnienie jest 100% płatneDombrusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Zasiłek jest tak jak u wszystkich niezależnie czy Ci sie kończy umowa czy nie 80% wynagrodzenia przez rok (łącznie z premiami itd średnie z roku). Jesli byś Natomiast chciała tylko na pół roku to wtedy wypłaca Ci 100%.
Ale zwolnienie jest 100% płatne -
Ten rok tego urlopu o którym sie mówi płatnego 80% to jest właśnie składowa urlopu macierzyńskiego podstawowego i rozszerzonego i rodzicielskiego. To daje 12 miesięcy jakos. A jesli by to rozbić to właśnie pół roku macierzyńskiego daje zasiłek 100% i pół roku rodzicielskiego zasiłek 60%. Co suma sumarum dane średnia 80% przez 12 mies. Albo idziesz tylko pół roku macierzyński 100%.
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Ten rok tego urlopu o którym sie mówi płatnego 80% to jest właśnie składowa urlopu macierzyńskiego podstawowego i rozszerzonego i rodzicielskiego. To daje 12 miesięcy jakos. A jesli by to rozbić to właśnie pół roku macierzyńskiego daje zasiłek 100% i pół roku rodzicielskiego zasiłek 60%. Co suma sumarum dane średnia 80% przez 12 mies. Albo idziesz tylko pół roku macierzyński 100%.
-
nick nieaktualnyEffy wrote:To chyba mogła tylko wziąć wychowawczy, ale on jest bezpłatny zupełnie ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:00
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Effy pocieszylas mnie tym wychowawczym. Czyli w następnym roku kończy mi się umowa to mamy dużo czasu. I tak po macierzyńskim chce szukać nowej pracy więc mi to tito. ;
Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny