Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie ucieszylam się jak głupia bo mimo tych bólów dzisiejszych odbiło mi się takim kwasem że prawie zobaczyłam drugi raz to co zjadłam haha ale głupia jestem ale może właśnie od dziś będę się czuć ciążowo? Ja się już szykuje i mam mega stresa znowu...
A Myszeczka chyba nie było takiej sytuacji żeby tu dziewczyny kogoś zostawily one są najlepsze :*myszeczka89 lubi tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Kochana ja jeszcze zostane wiec spoko chociaz uwazam ze CI sie uda
Wiecie co jest fajne? że każda z nas praktycznie dostaje @ w innym terminie (mowie o staraczkach) i wtedy ta, która np. jest w okolicach owu pociesza tą co właśnie dostała okres a potem wymiana i tak fajnie się w tym wszystkim wspieramy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 13:25
olciaa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:13
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam ze wczoraj było tyle śluzu płodnego rozciagliwego, ze masakra. Cała pływałam. Takiego czegoś jeszcze u mnie nie było Dlatego posłuchałam Waszej rady i w nocy wykorzystałam męża. dziś już jest tez bardzo wilgotno, ale to już jak woda.
Mam nadzieje ze z naszym tempem chodź 1 plemnik dojrzał i dopadnie jajeczkoInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Powiem Wam ze wczoraj było tyle śluzu płodnego rozciagliwego, ze masakra. Cała pływałam. Takiego czegoś jeszcze u mnie nie było Dlatego posłuchałam Waszej rady i w nocy wykorzystałam męża. dziś już jest tez bardzo wilgotno, ale to już jak woda.
Mam nadzieje ze z naszym tempem chodź 1 plemnik dojrzał i dopadnie jajeczko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny