Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Ewelina, widze,ze Ty sie starasz trzy razy dluzej niz ja...wiec pewnie i rozczarowanie trzy razy wieksze... Ale trzymaj sie,w koncu gin. dobierze od powiedznie leki i bedzie up ranging fasolka
Kochana ja przyzwyczajona ze tak powiem mam jeden jajowod niedrozny a w tym cyklu była owu z niedroznego to w sumie się cieszę ze Nowy cykl zaczęłam
Nie martw się Kochana Tobie się już niedługo uda
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Hej lejdis, oj widze, ze nic sie nie dzieje ja monal weekend? u mnie z malymi przygodami. przeprowadziliśmy sie niedawno z centrim duzego miasta na jego obrzeża i mieszkamy na skraju lasu. jest pięknie, cudownie i w ogole, ale sa tez minusy życia tak blisko natury... wczoraj urąbał mnie kleszcz! i sie oczywiscie boje czy nie zarazil mnie jakąś zaraza. takie rzeczy oczywiście MUSZĄ sie dziac w ciazy... jakby malo bylo zmartwien... no ale mam nadzieje, ze bedzie git7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Toonney wrote:witajcie, czy moge dołaczyc ? staramy sie juz bardzo długo ale dopiero od wczoraj zaczełam przygode z ovufriend7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
Czrna 81 wrote:Charlutek jak zdrowko? Nie zostala ci slad po ugryzieniu kleszcza?7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
Hej wszystkim,
Mam problem taki iż @ am 6 marca i do dnia dzisiejszego nic. Robiłam testy 2 negatywne i betaHCG 19 kwietnia i wynik smutny <0,1. Używam aplikacji mój kalendarzyk i mierze temperaturę i cały czas 36,93. Owulacje teoretycznie powinnam mieć 27-29 marca. Byłam już u ginekologa i na USG nie widać zmian.Powiedział że jest prawidłowo. Nie chorowałam, nie brałam leków. Idę we wtorek do ginekologa zobaczymy co dalej. Tak bardzo chcieliśmy mieć dzieciątko z mężem. Sama nie wiem co ja mam robić... Jakie badanie zrobić?
Nasz dzień 13 sierpnia 2016 :*
Marzymy o dziecku -
Betty, skoro pierwszy raz sie tak zdarzylo to nie wpadaj zaraz w panike Moze cykl byl akurat bezowulacyjny i wszystko sie poprzesuwalo. Niektore dziewczyny z nieregularnym okresem maja naprawde dlugie odstepy miedzy miesiaczkami. Juz pojutrze wizyta, wiec bedziesz wiedziala wiecej. Ile cykli sie staracie o malenstwo?Czarna81
22 cs. -
Wiesz, mozesz sobie kupic ziolowy preparat ktory reguluje cykl miesiaczkowy, to castagnus. Poczytaj sobie w internecie na ten temat. Mozesz tez sobie kupic olej z wiesiolka w kapsulkach. Glownie jest na poprawe sluzu ale tez podobno reguluje hormony. Tylko pamietaj ze wiesiolka mozna brac TYLKO DO OWULACJI.
PozdrowionkaCzarna81
22 cs. -
Czy ktoś tu w ogóle się jeszcze udziela? wszystkie dziewczyny pouciekały, widzę że nawet te które nie miały zaproszenia do "elity"..w tych całych kłótniach się nie udzielałam i dałam sobie spokój z forum ale jednak brakuje mi czytania co się tutaj dzieje..szkoda że tak się zadziało.
-
Hej, miałam odpisać wczoraj ale mam teraz chwilę czasu. Byłam u ginekologa powiedział mi że może mi wywołać @ albo poczekamy do terminu kolejnej co ma być czyli 15 maja. Jak się nie pojawi to wywołujemy. Dwa okazało się że mam nadżerkę i przepisał mi te tabletki dopochwowe.Nasz dzień 13 sierpnia 2016 :*
Marzymy o dziecku