Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaska superr!!! Gratulcje:) kiedy miałaś ostatnia @ ???
Olciaa
Ja brałam luteine dzien po skoku tak jak ty po 1 tabl chyba tez 10 dni tylko pod jezzyk - ssalam ja hehe.
Dziewczyny uda sie i wam na pewno wiecie ze trzymam mocno za was kciuki. Olciaa ja z polecenia Eweliny lykalam tez Wit d z olejem lnianym:)
Ewelina za ciebie trzymam kciuki w tym cyklu aby zabieg sie udal i żeby okażą sie delikatna sprawa.
Wyczytalam ze np.wit d zbija tsh . Ja tsh miałam dobre bo 1.9 do lekarza ide 25.10 na nfz zobaczymy co powie jak bedzie potrzeba to zaczne chodzić tez do warszawy prywatnie ale wizyta 180 .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Tincia nie zniechęcaj się. Prawda jest taka ze dziecka świadomie na prawdę nie jest łatwo począć.
My licząc ze staramy się od grudnia ale 3 cykle miałam 60 dniowe to ten cykl jest 8 cyklem starań i nie zniechamy sięStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Kaśka gratuluję Caroline ja dopier kilka dni temu wyczytałam ze witamina D lekko może obniżać tsh nawet nie wiedziałam co prawda ja nie badalam już dawno ale może coś w tym jest. Ja też mam nadzieję, ze w szpitalu okaże się ze to nic poważnego ale już spać nie mogę trochę się boję.
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dzieki dziewczyny:) ostatnie miesiaczke mialam 17 wrzesnia, termin wychodzi na koniec czerwca czyli moje dzieci beda miec jedna impreze urodzinowa:)
A co do wanny to my w przyszłym roku zmieniamy mieszkanie i koniecznie robimy wanne, ja od pięciu lat sie nie kąpałam (hehe), a teraz wanienka nam sie nie miesci w lazience i musimy ja taszczyc do pokoju. Moj maz niedlugo wyjeżdża na 3 tygodnie i nie wiem jak to bedzie z kapielami, mlody chyba bedzie prysznicowany, mimo, ze uwielbia kąpiel.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Ewelina2605 wrote:Caroline a myślisz ze jak masz tą wadę to coś ona przeszkadza w ciąży ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Tusia_87 wrote:Caroline u swojego ginekologa zapytaj jak to wygląda czy to coś komplikuje itd jeżeli nie uzyskasz odpowiedzi może poczytaj jakieś artyluly nie fora i ew zmiana ginekologaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Caroline napewno wadę masz niewielką i w niczym nie będzie Ci przeszkadzać dzidzia będzie sobie spokojnie rosła Ale warto pogadać z lekarzem bedziesz spokojniejsza ale nie martw się na zapas ja wiem uspia mnie tylko boję się bo tam znajdą
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dzięki Tusia też tak staram sobie mówić. Nigdy nie byłam w szpitalu a to już tuż tuż . A która dziewczyna jeszcze testuje czekam na dobre wieści mój mąż chory więc pół nocy prychal co chwilę herbatkę oj ciekawy weekend się zapowiada hi hi
4 cykl z CLO
2 IUI-