Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Natka! Budzę sie po nieprzespanej nocy a tu takie wieści! Wiedziałam ze nie wytrzymasz do jutra z testowaniem hehe GRATULACJE KOCHANA!!! Niech Fasolka/Fasolek rośnie zdrowo hehe
Co do witamin to jak ja byłam w ciazy i poszłam do apteki, po "cos na ciaze" to pani w aptece powiedziała mi ze mam brać kwas foliowy i tyle o ile lekarz nie przepisał , bo kobiety faszerują sie witaminami i innymi bajerami i potem rodzą sie wieeeelkie dzieci Haha
A tak sobie myśle, chyba Natka pisałaś ze nie pracujesz w tej chwili prawda? Moze jeśli masz taka możliwość to dobrym pomysłem byłaby w tej chwili wizyta w Polsce? Cos czuje ze w Szkocji mimo Twoich błagań i tak odeślą Cię z kwitkiem a tak to odwiedziny u rodziców , wizyta u lekarza zrobi usg zrobisz sobie betę za mniej niż 420 zł :p i pewnie dostaniesz luteinę na wszelki wypadek.
Olcia, co do termimentru to ja bym sie nie przejmowała różnica miedzy 2 termomentrami, ważne jest zeby mierzyć zawsze tym samym, a to ze on pokazuje inna temperaturę od innego termometru nie ma znaczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 13:12
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:09
Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:10
-
Kuchcinka wrote:Martynka a ja nie będę przesadzała ze to chłopak, bo moi znajomi tez mieli mieć chłopaka a potrm okazało sie ze to to nie były jądra tylko duże wargi sromowe i zrobiła sie dziewczynka
Co do inseminacji to mój mało cokolwiek okazuje, ale myśle ze sie cieszy bo tez go juz meczy to ze nie jestem w ciazy i ze ciagle mu zabraniam pic alko, jeść słodyczy itd i do tego arensal witamin które bierze on bedzie w niebo wzięty jak juz będę w ciazy i dam mu święty spokój Haha z reszta mamy mnostwo whisky weselnego, które dostaliśmy w prezencie - wiecie takie na prawdę drogie whisky - i powiedziałam mu ze jak zajdę w ciaze to ebdzie mogl z kumplami wszystko wypić
On sie cieszy na inseminacje bo rozumie ze to nasza najlepsza szansa na dziecko i juz powiedział ze pogada z dowódca, ze jak wypadnie mu w dniu inseminacji służba to bierze UŻ-a
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:39
Wojcinka, nana266 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:05
Agnieszka93, nana266 lubią tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Kuchcinka doczekalas sie spadku mi tez obydwa roznie mierzyly, ale skupilam sie na jednym i jednym mierzylam i jest ok
Ananas jest dobry, ale na co inne, zeby bylo dobre hahahaNatka2 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Nie no jasne zamówić zawsze możesz jak chcesz, chodzi mi tylko o to ze złe by było gdybys mierzyła swoim i najpierw wychodziłoby 36,1 a po chwili zmierzyłabys tym samym i wyszłoby 36,6. To ze termomentr troche zaniża temp w stosunku do innego termomentru nie ma większego znaczenia, ważne ze mierzy zawsze tak samo ale wiadomo jak będziesz sie lepiej czuła z nowym rtęciowy to czemu nie
Ja mam szklany z alkoholem i mierz idealnie dzisiaj wreszcie miałam spadek temp co możesz zobaczyć u mnie na wykresie
Zamówię rtęciowy bo juz nie będę sie zastanawiać nad jakością pomiaru. Przyjmę do wiadomości to co wyjdzie:)Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:DZIEWczyny jestem mega zapracowana
NATKA Co ja widzę + przy teście super
Ja dziś 37 d c... dalej bez @.... temp w granicach 37.12-37.20
Nie wiem czy znowu testować czy co robić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 13:25
-
Martynka hehe tak na odleglosc to chyba nie zgadne, ja to chyba jakies fluidy z brzuchow odbieram haha. Ale chłopaka szybciej widac, wiec jak mowisz ze chlopak to mysle ze tak bedzie, jakos mi to pasuje:P
Wojcinka, Lalita2710 lubią tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
Kuchcinka wrote:Zrób test jeszcze raz, co Ci szkodzi Twój wykres jest tak dziwny ze cieżko z neigo cokolwiek wróżyć jak długie masz normalnie cykle?
No najdłuższy 36 dni ;/ 28-32
Ja dziś skapłam się ze jestem w 37 d.c w nocy kuło mnie w brzuchu mówie @ przyjdzie... nic śluz wodny i tyle.
Powiem m żeby mi kupił po drodze. -
Ewelina gdzies na forum dziewczyna pisała ze miała wysokie tsh lekarz jej każą odstawić leki i brac tylko Wit d zrobila pilnie badania i tsh spadlo a czy to 100% pewność to nie wiem.
Nana a ty jak się czujesz ??? Bierzesz nadal dupka?Wojcinka lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Lalita mysle ze powinnas zatestowac. Czekamy na dobre wieści!
X
Kuchcinka który dc u ciebie wiadomo kiedy bedzie inseminacja tak mniej więcej zalezy tez od pęcherzyków ??Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Lalita2710 wrote:DZIEWczyny jestem mega zapracowana
NATKA Co ja widzę + przy teście super
Ja dziś 37 d c... dalej bez @.... temp w granicach 37.12-37.20
Nie wiem czy znowu testować czy co robić...Lalita2710 lubi tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
caroline29 wrote:Lalita mysle ze powinnas zatestowac. Czekamy na dobre wieści!
X
Kuchcinka który dc u ciebie wiadomo kiedy bedzie inseminacja tak mniej więcej zalezy tez od pęcherzyków ??