Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Ciężko powiedzieć siuski były jasne hehe. Ale teraz tez zrobiłam o 18 i negatyw wiec chyba raczej już po wszystkim
Staram się nie nakręcac czekam cierpliwie teraz będę musiała pójść zrobić sobie progesteron i będę ta krzywa cukrowa insulinowa z trzema oznaczeniami robić.
I pewnie coś jeszcze ale nie wiem co i w którym dc żeby mieć do endokrynologa juz większość wyników zeby odrazu zaczął leczyć.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Czuję się dobrze tylko od kilku dni mnie odrzuca od jedzenia Mam jeszcze dokończyć jedno opakowanie a później zobaczę co lekarz powie na wizycie. A Ty jak się czujesz?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Tusia_87 wrote:Viola ja widzislam wczoraj chyba wykres dziewczyny która przez cały cykl tylko dwa razy się bzyknela i zaszła tak więc można
Viola999 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Natka2 wrote:Caroline tez mam nisko twarda i zamknietaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Olcia u mnie był balsam baaaaardzo dużo i 2 dni temu taki wodnisty zaczął się robić dziś już wgl mniej śluzu ale jak już to wodnisty
-
Viola999 wrote:Dobra laski pytanie miesiaca ; Kawa na ławę językiem prostym ; Jak chłopu na miedzy:)
Jak się bada tą szyjkę, to będę zaraz sprawdzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:30
-
Tusia_87 wrote:Viola ja widzislam wczoraj chyba wykres dziewczyny która przez cały cykl tylko dwa razy się bzyknela i zaszła tak więc można
Viola999 lubi tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016