Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Laski własnie przegladałam galerię wykresików.. i znalazłam wykres, gdzie kochała się dziwczyna tylko raz i zaczła.. normalnie w szoku byłam:) Trafiło jej sie jak nic.2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Witajcie.
No Natka spisaliście się dziewczyno !!! gratuluję
Mój wykres szalony, czuję że już po owu, bo w czwartek pęcherzyk miał 16 mm, śluz się skończył, jajniki nie kłują a temperatura zamiast w górę to jakieś doły ...Natka2 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka, wspaniała wiadomość, gratuluję kochana. Ściskam kciuki, aby tym razem się udało, musi się udać
Słyszałaś o tym? http://londynek.net/wiadomosci/Kazde+dziecko+urodzone+w+Szkocji+otrzyma+od+przyszlego+roku+darmowa+wyprawke+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=39953
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka ja mam takie kulki tylko ze nie wiem czemu ale ciezko mi sie je wklada. Nie wiem czy ja tam taka ciasna czy co ... To sie wklada dwie prawda?
Plusem tych kulek jest to ze nie trzeba "ćwiczyć" mając je w sobie jak tampon, nie czujemy ich prawie w ogóle a mięśnie ćwiczą same podczas normalnych ruchów typu chodzenie.
Generalnie mało osób zdaje sobie sprawę z tego, ale miejsce kegla to mięśnie jak każde inne, nie trenowane po prostu flaczeją. Problem z nietrzymaniem moczu na prawdę w ogromnej mierze można zniwelować trenując mięśnie kegla. Juz nie mówiąc o tym ze sex jest 100 raz fajniejszy dla partnera jak umiemy porządnie zaciskać mięśnie
Ja te kulki co wam poleciałam kupiłam zarówno sobie jak i moim bratowym jak były w ciazy i bardzo sobie chwała. Jedna bratowa na początku sie zbulwersowała ze jakies sex zabawki jej przynoszę Haha ale potem jak sie troche doedukowala to zmienila zdanie -
19ina90 wrote:Myślicie, że weselne zmęczenie zaburzyło temperaturę? Spałam około 7 godzin dzisiaj więc dziwne...
-
nick nieaktualny