Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:U mnie największe chwilę zwątpienia są kiedy przychodzi @.Potem się tylko nakręcam że się uda w następnym miesiącu.... I tak 9 miesięcy zleciało:-D
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:38
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
kaśka2608 - dałam mojemu krem do smarowania się. Lekarz oczywiście nic nie zalecił. Już po owu, więc będzie teraz trochę przerwy w przytulaniu, to mam nadzieję, że się wyleczymy.
Tusia_87 Ciekawa jestem kiedy gin wyznaczy Ci owu, daj znać
Ja też jeszcze dwa tygodnie do testowania. Czas mógłby lecieć szybciej
Olciuska Testy 20 sa mniej czułe niż 10. Ja pierwszy raz kupiłam 10, potem też nie spojrzałam i były 20, ale tak samo dobrze pokazują owulację, także się nie przejmuj
Paula24 Czytałam, że za ból piersi w fazie lutealnej odpowiada progesteron, także jak bolą to dobrze
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ginekolog nie jest wstanie określić kiedy była owulacja jeśli nie był prowadzony monitoring. Gin powie Ci tylko ze owu była lub ze jej nie było.
-
nick nieaktualny
-
Tusia, dziewczyny ja jestem pewna, ze Wam sie wszystkim uda i wierze w to bardzo, ja to bym w ogole chciala zeby dzieci od razu i zawsze trafialy tylko tam gdzie sa chciane i kochane, do ludzi, ktorzy zasluguja, i tak bedzie, niedlugo ten wątek zmieni sie na pogaduchy ciezarowek i nas admin przeniesie na bellybestfriend, zobaczycie.
Lisa85 lubi tę wiadomość
2 cykl starań, 2 kreski 15 października 2016
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:U mnie dziś jajniki chyba mają jakąś bitwe xD Na przemian bolą.. ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Nawet nie wiesz jakbym sie cieszyla z blizniakow Marzą mi się ale ani w mojej rodzinie nie ma ani w mojego Misia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:I tak mi sie wydaje ze owulka dzis ale te testy ;/
Jak jutro bedzie skok temp to znaczy ze byla owulka tak? -
A tak w ogóle to byłam wczoraj w sklepie budowlanym i zobaczyłam piękna tapetę do pokoju noworodka
https://zapodaj.net/2865be7214f6c.jpg.html
Oczywiście tapeta tylko na jedna ścianę reszta ścian w beżach - jejku juz bym chciała szykować pokoikLisa85 lubi tę wiadomość