Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martka10 a jak u was starania? Pisalas cos o polskiej klinice, byc może wybierasz sie na wizytę?moze podjęli by konkretne leczenie.
Ewelina dzis zabieg? Powodzenia!!! Czekamy na wieści i trzymamy kciuki aby pomyślnie przebiegł zabieg:)Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Paula no nie mów hehe dziś chyba do pracy wkładkę założę, juz nie idzie chodzić bez bo zaraz mokre majtki.
Szczepionki to wybór każdego z osobna wiadomo.
Gdyby wszystko było obowiązkowe to powinno być refundowane a ze względu na to ze to wymysł farmakologiczny to trzeba płacić i nie każdego na to stać.
Córka koleżanki dostała bardzo duże odszkodowanie także to była wina szczepionki dziecko urodziło sie zdrowe bez chorob genetycznych bez jakiś tam obciążeń. No ale nie ważne każdy wybiera to co uważa za słuszne
Jutro rano idę zrobić krzywa cukrowa insulinowa
Ciekawa jestem jaki będzie wynik może w sobotę juz będę mieć.
Temp 36.6 narazie odznaczyłam ta moja owulacje i ciekawa jestem jak mi wyznaczy program jak wyznaczy źle to wtedy ja sobie ustawie
Ja nie bede szczepic na zadne platne ale uwazam, ze na podstawowe kazdy powinien zaszczepic. -
hej dziewczyny...jeszcze 10 dni i kilka z nas testuje nie mogę się doczekać.
Nie robie sobie nadziei bo:
-temperatura niby wyższa ale jakoś ta różnica nie za duża - Natka chyba nie wywróżysz nic
- śluz dziwny ale nie za dużo go
tylko piersi już bolą.
Chyba zostanę na listopad:(27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Odnosnie testowania to ja sie strasznie napalilam w zeszlym cyklu. Odliczalam dni, nie moglam sie doczekac a i tak nic z tego nie wyszlo. Porazke ciezko odchorowalam.
W zwiazku z tym, w tym cyklu mam wiekszy dystans. Bardzo chcialabym, zeby sie udalo, ale nie jestem tak napalona.
Przynajmniej na razie Test robie dopiero w przyszla sobote, takze jeszcze moje nastawienie moze sie zmienic, ale mam nadzieje ze nie
Temperatura po wczorajszym spadku mi skoczyla dzisiaj, ale dzis wstalam na siku o 3.30 a potem mierzylam o 6.00. Znowu nie wiem czy jest miarodajna. Ja to mam z tym sikaniem. Zawsze musze wstac o roznych porach, co mi potem falszuje wynik.
Ile tego snu musi byc ciagiem, zeby temp byla wiarygodna? Gdzies czytalam, ze 3h a potem, ze 6h.
Przez ten wczorajszy spadek Ovu zmienil mi oulacje z 11dc na 14 dc. Musze jakos z nim powalczyc i to zmienic, bo testy owu i bol owulacyjny wskazywalyby jednak na 11 dc.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:55
Agnieszka93, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:No właśnie z tym autyzmem to jest największe kłamstwo! Tego właśnie miedzy innymi dotyczyły te badania o których pisałam wcześniej.
Korelacja miedzy szczepionkami i autyzmem jest taka ze autyzm diagnozuje sie mniej wiecej w tym samym wieku w jakim wykonuje sie szczepionkę, przez to wiele osób łączy szczepionki z akuryzmeme. W rzeczywistości nie ma ŻADNYCH badań które by to potwierdzały a wręcz poważne źródła naukowe podają wyniki badań zaprzeczające tej teorii. To jest smutna prawda ze przez antyczepionkowcow którzy wlasmiemkrzycza ze szczepionki powodują autyzm i inne bzdury coraz mniej dzieci jest szczepionych i powracają choroby, które juz praktycznie były uważane za wymarłe...
Oj jest eiele takich rzeczy, ludzie sobie polacza jakies fakty i potem wychodza jakies stwierdzenia i wychodza niestety bzdury. Ile ja juz roznych zabobonow slyszalam ... Z tym autyzmem i szczeoieniem to mozemy wysnuc taka sama teorie, jak z tym, ze ktos spojrzal przez dziurke od klucza i poronil.Wojcinka, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:55