Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:56
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:56
-
Ewelina2605 wrote:Hej dziewczy ja juz po wodniaka nie bylo to jakas torbiel tylko ze lewy jajowod nie jest drozny tylko prawy a ja zawsze owu mialam z lewgo wiec jestem zalamana
najważniejsze ze to nie wodniak!!
Czy przy okazji udrożnili Ci lewy jajowod? Skąd ta pewność ze tylko z lewego masz owu? A to nie powinno byc na zmianę?
Jak sie czujesz? Boli Cie podbrzusze albo głowa? Byłaś w znieczuleniu ogólnym ?
-
Agnieszka tu wątek dla Ciebie :
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wygralysmy-z-pcos,4408.html
mam nadzieje ze znajdziesz tam podnoszące na duchu historie :*
Ewelina, SUPER ze nie ma wodniaka! A tego jajowodu nie mogą Ci udrożnić? Uszy do góry ja jestem i tak pewna ze zaraz będziesz w ciazyAgnieszka93 lubi tę wiadomość
-
Podbrzusze boli od lekarza na obchodzie usluszalam ze to nie wosniak prawy drozny a lewego sie chyba nie da udroznic nie wiem musze pogadac z lekarzem ogolnie slabo sie czuje dalej nic jesc nie moge
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina najważniejsze ze to nie był wodniak i ze nie musieli jajowodów wycinać! Trzeba sie skupić na tym pozytywie. Zobaczysz co Ci teraz lekarz powie ale na pewno sie znajdzie jakies rozwiązanie, bądź dobrej myśli
trzymam kciuki, a teraz odpoczywaj jak tylko mozesz.
Aniołek 29.12.16
-
6 rano a ja nie śpię
mąż sie przebudził, bzyknął i poszedł dalej spać
a ja biedna co? juz prędko nie usnę
hehe
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina najważniejsze ze juz po i ze znaleźli przyczynę, najważniejsze ze to nie wodniak. Torbiel napewno usunęli, a co do braku owulacji na prawym jajniki to napewno trzeba to dokladnie sprawdzić. Napewno sa leki które w tym pomoga, nie martw sie napewno bedzie dobrze, byc moze na obchodzie cos wiecej sie dowiesz.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Kuchcinka wrote:6 rano a ja nie śpię
mąż sie przebudził, bzyknął i poszedł dalej spać
a ja biedna co? juz prędko nie usnę
hehe
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Viola szkoda ze jednak @ przyszla, stella cykll 22 dniowy to zdecytowanie za krotki cykl 8 dc wystepowala by juz owulka.
Olciaa a jak u ciebie, mam nadzieje ze cisza???Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość