Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate moja siostra miala do kapieli wanienke plus takie male siedzisko plastikowe i zrezygnowala z niego po pierwszej kapieli wiec moze lepiej taka poduszke jak Natka mowi. Natka a jaka ro wlasnie poduszka jest?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 20:25
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:A no i pewnie kaza Ci kupic takie gaziki nawilzane czyms tam to przemywania pepka, przynajmniej mi tak mowili prawie 5 lat temu haha[/QUOTE
Najlepiej octanisept kupic, psika sie na pepekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ja mojego na rekach wynosilam, znaczy moja mama wynosila, bo ja nie mialam sily na bic z nieszczesna anemia. Tu tez nie wypuszcza bez fotelika. O pampersach zapomnialas a no i do kapania potem ja np polecam oilatum nic sie nie dzialo ze skora i oliwka oczywiscie, nie uzywalam pudru, bo byl nieporeczny jedynie sudokrem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caroline29 wrote:Viola szkoda ze jednak @ przyszla, stella cykll 22 dniowy to zdecytowanie za krotki cykl 8 dc wystepowala by juz owulka.
Olciaa a jak u ciebie, mam nadzieje ze cisza???
Jakbym miała cykle 28 dniowe to juz dawno po okresie byłabym ;( eh eh eh !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 12:44
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:A patrzcie na to ;p Ciekawa jestem czy będzie praktyczna, bo strasznie mi się spodobała
http://allegro.pl/fisher-price-wanienka-do-kapieli-3-w-1-chr13-i6541938595.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=205467 -
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Natka2, olciaa lubią tę wiadomość
-
.