Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Ja rodzilam naturalnie 11 h i naprawde sie nacierpialam, moja bratowa rodzila 2 razy naturalnie po 30 minut nie wiem jak jest po cesarce, ale nikogo nie krytykuje. Cesarka jeat po to zeby z niej korzystac tym bardziej jak jest zagrozenie zycia dziecka. Ja mam bardzo wysoki prog bolu a i tak sie nacierpialam strasznie.
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Ok zreozumiałam, nie bede sie wiecej udzielac bo co niektorym to nie pasuje
Nie mam zamiaru sie denerwowac myslalam ze dostane wsparcie a tu... -
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:Nie bo co ja mysle to jest zle i trzeba mnie zjechac, powodzenia wam zyczę;* Pomoc znajde gdzie indziiej
Ja tam ogolnie nie mam nic do cesarek na zyczenie - jak ktos chce to niech ma szczerze mowiac sama bym wybrala cesarke, bo jest bezbolesna, ale boje sie pologu.
Kuchcinka mi tez mozesz pisac co uwazasz -
nick nieaktualny
-
Ja na cesarkę na życzenie tez nigdy sie nie zdecyduje, bo jednak wierze ze dla dziecka lepszy jest poród naturalny, ale jak nie będę miała wyjścia to trudno pewnych rzeczy nie można zaplanować
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Właśnie oglądam na TVN o mężczyznach którzy zostają ojcami.. Padło stwierdzenie, że dla kobiety wybór wózka to tak jak dla faceta wybór samochodu.
Bardzo trafne porównanieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 10:57
-
Kuchcinka wrote:Ja na cesarkę na życzenie tez nigdy sie nie zdecyduje, bo jednak wierze ze dla dziecka lepszy jest poród naturalny, ale jak nie będę miała wyjścia to trudno pewnych rzeczy nie można zaplanować
-
Zuza33 wrote:A mnie kusi cesarka. Zawsze to bym porównanie miała
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:A ja myśle ze łatwiej było mi wybrać samochód niż przyjdzie mi wybrać wózek Haha na samochodach troche sie znam - tzn wiem co chce itd a o wózkach nie mam pojęcia nie wiem na co zwracać uwagę itd dla mnie czarna magia!
-
Kuchcinka wrote:Hehe sumie to możesz byc takim naszym ekspertem i głosem rozsądku jak przejdziesz jedno i drugie
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Ja nie mialam na lewym torbieli tylko na prawym.lekarz powiedzial ze na lewym nic nie ma tylko jest ciasny tak ze nie da sie udroznic dwa razy podobno probowal i nic. Prawy natomiast mial zamiast wodniaka jakies torbiele bylo ich chyba z 5 ale dwa wieksze wycieli i ten prawy jest drozny ale boje sie ze ten prawy nie bedzie pracowal tak jak trzeba. Dzis cos slyszam ze w pon wyjde. Wizyte juz mam na 15 listopada i zobaczymy co bedzie. Kuchcinka trzymam kciuki zeby sie udalo kto teraz testujeStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Zuza33 wrote:Ja pamiętam jak dziś. 16 lat temu mój mąż chciał mi zrobić niespodziankę i kupił wózek dla Syna. Kur...Jakie ja ciśnienie miałam jak zobaczyłam to brzydactwo. Pozszywana, obolała pojechałam do tego sklepu,żeby go wymienić. Panie w sklepie padały jaki mąż skruszony stał gdy wybierałam drugi
Zuza33, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Lisa85 wrote:Zuza jak już dałaś radę dwa razy, to dasz 3 raz i pamiętaj, że po CC blizna widoczna zostaje no i podobno każdy kolejny poród SN jest szybszy. Podobno..
Lisa85, Wojcinka lubią tę wiadomość