Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
No prosze, ja tez dzis na obiad spaghetti mam zaplanowane
Ja przyznam, ze ciezko mi sie czyta o nacinaniu krocza i porodach. Jeszcze nigdy nie rodzilam i bardzo sie tego boje. Poki nie zajde wole nie myslec, wypieram
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:To ja też z tym nie miałam problemu, ale popekalam znacznie słabiej o 20.06 urodziłam a 21.20 już bylam na łóżku tylko ja jeszcze łyżeczkowanie miałam i to było gorsze jak poród -.-
A blizny też prawie nie widać -
nana266 o widzisz! a gdzie mieszkasz?
ja nie krzyczałam przy porodzie, ale jak skurcze miałam to myślałam że łóżko pogryzę z bólu! i na wymioty mnie ciągnęło... jak spojrzałam na ktg a tym TYLKO 60% to myślałam że oszaleję.... do tego rozwarcie na 2 palce i stoi w miejscu... -
Mamusia_Ksawusia wrote:nana266 o widzisz! a gdzie mieszkasz?
ja nie krzyczałam przy porodzie, ale jak skurcze miałam to myślałam że łóżko pogryzę z bólu! i na wymioty mnie ciągnęło... jak spojrzałam na ktg a tym TYLKO 60% to myślałam że oszaleję.... do tego rozwarcie na 2 palce i stoi w miejscu...
Jakies 40 km od Ciebie w stronę Warszawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorwałam się do komputera:)
1. ja też miałam spaghetti
2. czy Tylko ja mam taki problem?...po przytulanku należałoby trzymać nogi w górze, później delikatnie sie położyć i lulu...a co jak mi sie zaraz po seksie chce siku ? ZAWSZE !27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:dorwałam się do komputera:)
2. czy Tylko ja mam taki problem?...po przytulanku należałoby trzymać nogi w górze, później delikatnie sie położyć i lulu...a co jak mi sie zaraz po seksie chce siku ? ZAWSZE !
Mam to samo, max po 15 min po seksie muszę zrobić siku -
Też krzyczałam przy moich dwóch porodach, strasznie... Przypomniałyście mi, aż ciary przeszły
No i po kochanku też siku mi się chce bardzo
Kurde my jak prawdziwe baby jedna ma to druga gorsza nie będzie i też musi to mieć19ina90, stella_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rowniez nie mam dobrych wspomnien porod trwal 24h14min myslalam ze umre z bolu a i tak zakonczyl sie cesarskim cieciem o ktore sie modlilam w przerwie miedzy skurczami. A co do karmienia to kolejna bardzo bolesna rzecz dla mnie. Mnie to nawet bolalo jak mleko naplywalo do piersi juz nie mowiac o karmieniu. Pol roku karmilam piersia naprzemian z mm bo moj maly obessal dwie piersi i jeszcze glodny byl. Mimo tego wszystkiego zdecydowalam sie na 2 malucha bo zawsze pragnelam miec 2 dzieci. Wiem ze nie bedzie to mile przezycie i bardzo bolesne ale dzidzius mi to wynagrodzi. Pewnie blizej porodu bardziej zaczne sie bac ale jak narazie ciesze sie ciaza:)
stella_88, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Na pocieszenie moja kolezanka mojej postury jestesmy bardzo szczuplutkie i mamy waskie biodra urodzila w 30 min!!! Na koniec porodu zapytala "czy to juz?" a nawet zabardzo skurczy nie odczuwala kazda kobieta to inny porod. Mam nadzieje ze my tez zadamy takie pytanie po porodzie
Wojcinka, stella_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamusia_Ksawusia. Mój bierze cynk, kwas foliowy i omegę. Ja biorę witaminy prenatalne, Castagnus, kwas omega, wiesiołek/siemię lniane i teraz zaczęłam żurawinę na pęcherz.
19ina90. Nie tylko Ty masz taki problem Mi nawet jak się nie chce siku po, to i tak mam zalecone od lekarza iść sikać, żeby wypłukać bakterie, bo inaczej od razu mam zapalenie pęcherza. W poprzednim cyklu poleżałam sobie trochę, żeby plemniczki się ułożyły, to na drugi dzień od razu ból przy sikaniu i skończyło się antybiotkiem.
Wyczytałam jednak na pocieszenie, że nie jest konieczne trzymanie nóg w górze. Znam dziewczyny, które od razu po wstawały i zaszły w ciążę
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔