Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nana266 wrote:A my na razie wynajmujemy tylko kawalerkę a Dzidzia w drodze...
nana266, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:23
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Kuchcinka wrote:My tak samo, dlatego na razie nie muszę sie martwić przeprowadzka bo wszystko robimy systemem gospodarczym mąż ma jeszcze opcję wzięcia pożyczki bez oprocentowania w straży i pewnie w przyszłym roku weźmiemy 30tys i posuniemy troche prace do przodu27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nana266 wrote:Kuchcinka a co planujesz zrobić ze swoim mieszkaniem? Sprzedać, wynająć czy zostawić?Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
czekamy na wyniki NIPT 🤞
-
nick nieaktualny
-
Ja mieszkam w moim rodzinnym mieszkaniu
Kupiliśmy małe, zamieniliśmy się z moimi rodzicami i mamy duże. Mieszkam nad samym jeziorem
Ja dziś sprzątam cały dzień po świni którą przerabiałam dwa dni i mam już dość
Mojej córki klasa bierze udział w konkursie TVN z teledyskiem Dawida Kwiatkowskiego. Właśnie obejrzałam. Tak się wzruszyłam aż się poryczałam
Viola999, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Ja mieszkam w moim rodzinnym mieszkaniu
Kupiliśmy małe, zamieniliśmy się z moimi rodzicami i mamy duże. Mieszkam nad samym jeziorem
Ja dziś sprzątam cały dzień po świni którą przerabiałam dwa dni i mam już dość
Mojej córki klasa bierze udział w konkursie TVN z teledyskiem Dawida Kwiatkowskiego. Właśnie obejrzałam. Tak się wzruszyłam aż się poryczałam -
Moi rodzice maja dom i dzialke ale mam jeszcze 2 siostry wiec nie wiem czy cos mi sie dostanie, teściowie tez maja dom ale mój Mąż ma 3 rodzeństwa wiec tez nie wiem komu sie dostanie
Na budowę i kredyt raczej nas nie stać wiec pewnie po prostu będziemy musieli poszukać większego mieszkania bo chcemy mieszkać sami -
Natka2 wrote:Ja od moich rodzicow tez nie mam dzialki ani noc tak samo jak maz takze wszystkiego sami sie musimy dorobic
Mam strasznie mieszane uczucia, powiem wam, ze my z mezem to takie papuzki nierozlaczki i wszedzie razem jezdzimy. I maz jutro ma jechac sam na caly dzien na urodziny swojej corki i bog wie o ktorej wroci, a to nie jest 50 km dalej tylko 400 ;/ i jestem taka zazdrosna, nie chce zeby sam jechal.
Natka ja też zazdrosnica, wiem jak to jest
Ale jak chcesz mój mąż mechanik to zaraz go podpytam co by zrobić żeby nie pojechał samochód jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 12:45
-
nick nieaktualny
-
anq05 wrote:A mój na wiosnę jedzie do pracy na Mazury na miesiąc i zostaje sama z dwójka dzieci Dobrze ze teście piętro niżej to troche pomogą ale najbardziej mi o noce chodzi. Synek był super, nie płakał ani nic. Gdyby tak było to było by super, ale jak drugie nie bedzie spać i budzić starszego to kosmos. Bede nieprzytomna.
anq05 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:23
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
czekamy na wyniki NIPT 🤞
-
Dokładnie natka.. nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu zjak z niej taka suka to o niej dobrze nie pomyśli.. a może jego córce byłoby przykro gdybyś wpadła ze swpom chłopczykiem..w iesz jak dzieci odbierają takie rzeczy..
Porozmawiaj z nim szczerzez wtedy może coś ci się wyjasni..
Ja dokosnale Cię rozumiem.. i podziwiam, żę jesteś w stanie to wszystko zaakceptować
Nie dygaj ma taką laskę w domu, że nawet nie pomyśli o innej..:*