Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:Odebrałam progesteron. Moj wynik to: 16,3 ng/ml przy normie z tego laboratorium: 1,2 - 15,9 dla mojej fazy cyklu. Czyli jeszcze zapas mam
szczerze mówiąc miałam nadzieję, że będzie za niski i że już będę wiedziała co jest przyczyną braku ciąż i jak to leczyć.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Al,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:59
-
.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Natka pamiętaj żeby za dużo witamin tez nie łykać w ciąży chyba ze chcesz dzidzie giganta urodzić
dlatego ja wole brac , zeby napewno wszystko dzidzius mial - napewno nie spowoduja one, ze dziecko mi o kilogram przytyje
ale oczywiscie kto jak uwaza
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Ja nie bralam i 3880
teraz widze,ze czegos brakuje to musze nadrobic, kupilam dzis sporo zielonego bede jadla zamiast witamin w proszkach
Ja biore Pregne plus, jedna tabletke dziennie, czasem zapomne, ale to tylko dodatek wiec nie przejmuje sie tym -
Nie mam szans za wami nadążyć dziewczyny
co nadrobię to juz dawno jestem nie w temacie
Natka śliczna fasolka! Widac ze dziewczynkaanq tez gratuluje córeczki, bedzie idealnie jak dla mnie - zawsze chciałam miec starszego brata
Kate pokazuj co upolowałasWojcinka, Martka10, anq05, Mila123 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Śliczne Kate ❤️ Fabianek bedzie jak gwiazda wyglądał
mały przystojniak !
-
.
-
Natka2 wrote:Moja juz rosnie haha
a niedługo zacznie kopać
-
Dziewczyny piszcie cos, maż znowu w pracy a ja sama w domu i myśle tylko o ciąży, to czekanie do testowania zaczyna mnie wykańczać, zapodajecie jakiś temat