Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola999 wrote:Kochana Tasza czekamy to musi być dziś
A ja Was musze w dupę kopnąć i tyle gadacie mi tu gadacie i mam chęć na sikańca:P:P ale kużwa za wcześnie;/
Viola widzę masz syndrom każdej kobiety starającej się po owu
Wszystkich się pytasz czy i jakie miały objawy
Ja zawsze w tym czasie w internecie co pięć minut sprawdzam jakiś objaw który pojawia się u mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Tasza czekamy razem z Toba
a który to dc u Ciebie tak w ogóle ? Który dpo ?
Ja w te wróżby się nie bawię...nawet nie sprawdzam
Viola u Ciebie definitywnie jeszcze za wcześnie !haha czekaj cierpliwie
Moje dzieciątko właśnie ma czkawkeśmieszne uczucie bo ja to bardziej tak w dole brzucha czuje, jak tam leżę na boku z lekko podkulonymi nogami to wręcz przy pachwinach czuje jak podskakuje haha
Natka2, anq05 lubią tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Jaka masz temp>?
Mnie leciutko pobolewa, ale może być to też na okres;/
śluzu może nie masę, ale jest:)
ja mam w zasadzie z natury niskie temp. I tak przed owu zaczynam od 36,02 -36,04 a potem wskakuje ok.12 d.c. na 36,7, 36,98. Rzadko mam ponad 37. W każdej z moich 3 ciąż (1 poronienie, 2 biochemiczne)temp uciekały góra do 37,2 a potem oscylowały z powrotem między 36,98 - 36,83. Lekarka mówi, ze to normalne.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
KateA92 wrote:Tasza ja tez miałam max 36,9
Pocieszasz mnie. Zawsze mnie to martwiło. Jak jednak słyszy się potwierdzenia z praktyki to zawsze to przemawia bardziej do człowieka.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Wiem Martynka, że dla śmiechu
dlatego napisałam, że się nie bawię
bo dla mnie to nie śmieszne
Wiecie co ? Chyba stwierdzam, że pod koniec tej mojej ciazy włosy rosną mi o wiele wolniej haha nóg nie golilam od wtorku i są jeszcze nadal dość gladkie !! Szok ! A przed ciążą latem to codziennie golilam bo tak szalone rosly -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:43
anq05, InBlue, Lili91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkie tak siedzimy i wyczekujemy jakiś objawów, macamy cycki (bo może większe, może bolą), sprawdzamy śluz (może kremowy, ciążowy, jakiś inny), doszukujemy się mdłości, zgagi, liczymy ile razy idziemy do toalety (bo częstomocz może) ..
A ja wam powiem, że moim jedynym objawem w pierwszej ciąży było brak objawów.
Nic kompletnie mi nie było i wściekła byłam, że się nie udało -
nick nieaktualny