Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:43
MyE, Natka2, caroline29, anq05, Zuza33, InBlue, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Pojadę rano to mam nadzieje ze przed 15 bedą zobaczymy. Ale nie będę robiła w klinice tylko pojadę tam gdzie maja punkt pobrać i od razu lab bo wtedy bedzie szybciej
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
Dziewczyny - sama nie wiem, co myśleć. W/g lekarki (nie miałam w tym mies.monitoringu, owu wyznaczyłam wg temp.)- w wersji optymistycznej: miałam o 2 dni później owu (i dopiero 2 dni po skoku temp pękł pęcherzyk - nie w 12 a 14 d.p.o)i wtedy beta dopiero ruszyła. W/g mniej optymistycznych złożeń - organizm znów walczy z ciążą pomimo LDN.
Dostałam oba wyniki. I tak - wg nowych obliczeń do mniemając jedynie kiedy naprawdę pękł pęcherzyk.- w 8/9 dn.p.o beta 0,13 a w w 10/11 beta 4,46. Mam zrobić betę jutro i sprawdzić dobowy przyrost. Potem znów w pt. Teoretycznie ciąża jest - pytanie czy biochemiczna, czy po prostu beta dopiero ruszyła, bo owu była później tak, wiec i zagnieżdżenie odbędzie się w innym terminie. Na razie nie wszystko jest przesądzone. Oby to była opóźniona owu i teraz był 10/11 d.p.o (zagnieżdżenie odbywa się do 14 d.p.o0.
Tak to jest jak człow. pracuje na 3 zmiany i wypadnie mu z grafiku monitoring w jednym miesiącu i musi zgadywać po temp.czy to w dniu ostatniej najniższej temp.pękł pęcherzyk czy 2 dni po skoku.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:W szpitalu masz po godzinie
poza tym chce robić betę w tym samym lab co robiłam poprzednia, każde lab ma inny sprzęt i inne normy.
-
nick nieaktualny
-
.
Lili91 lubi tę wiadomość
-
Natka2 wrote:Tasza nie gratuluje, a trzymam bardzo mocno kciuki, zebys donosila, zeby malenstwo sie rozwijalo a Twoj organizm zamknal sie na chwile
walcz!
zobaczymy przyrosty - wtedy wyjaśni się kiedy była tak naprawdę owu. Dlaczego nie może być tak, że temp. daje jednoznaczny obraz owu tylko termin "około".według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny