Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia_87 wrote:Stella uwierz w końcu
Super mąż się ucieszył
A na słuchajcie padam
Pamiętacie ta prace Roberta do szkoły nie? ;-P
No to Oliwia zobaczyła i mówi że też chcę mieć taką do przedszkola żeby zanieść i jej obiecałam miała zanieść dzisiaj ale wczoraj trochę się wieczór pokomplikowal i byłam późno w domu wiec dziś zrobiłysmy niedawno skoczylysmy chwale się
Brawo, Brawo. Zdolna bestia z CiebieTusia_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:40
InBlue, Tusia_87, Martka10 lubią tę wiadomość
-
.
olciaa lubi tę wiadomość
-
stella_88 wrote:Tusia weź Ty się przekwalifikuj dopóki młoda jesteś!ewidentnie się marnujesz!
Nie opłaca mi się to finansowo no chyba ze jakas pedagogika i prywatne przedszkole
Ogólnie kiedyś byłam opiekunka do dzieci czułam się z tym dobrzezawsze jakiś ciekawy pomysł.
Teraz niebawem szopka bozonarodzeniowa
Jutro jadę na stolarnie po odpady drewnaMartka10 lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:tak jak pisałam wcześniej ten mój nowy lekarz jest koordynatorem kliniki leczenia niepłodności (chociaż ja chodzę do jego prywatnego gabinetu) i już na 1 wizycie powiedział co mi dolega.
Też sobie tak tłumacze, że te kobiety co pozachodziły nie piszą o tym w necie.
Olcia pytaj lekarza o każda rzecz która Ciebie bardzo interesuje.
Ja powiedziałam juz kiedyś lekarzowi ze przepraszam za głupie pytania ale coś dla lekarza może wydawać się głupie dla nas jest bardzo ważne albo ciężkie do zrozumienia. Śmiał się i mówił ze nie ma głupich pytan.
Musi być dobrze na pewno lekarz dobrze Ciebie pokieruje.
A ten LUF to masz stwierdzony czy podejrzenie? Czy to jest to ze pęcherzyki nie pękają? Może wystarczy zastrzyk na pęknięcie? -
.
olciaa, Lili91, Zuza33, Martka10, Mila123, Ink@, stella_88, Natka2, nana266 lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka ja tez mam przeczucie ze Ci sie udało
a co do siebie sie nie myliłam wiec jakaś skuteczność mam
Olcia mysl pozytywnie! Pytaj o co chcesz, naprawde sie trzeba przełamać zwłaszcza w tematach na których nam tak zalezy. A czytanie internetow to zwykle pierwszy krok do depresji niestety. Tak to jest ze łatwiej znaleźć te trudniejsze historie, a nie te bardziej pozytywne bo ludzie zwykle piszą i tym jak juz maja problem. Takze cycki do góry! To juz niedługo, zobaczysz
W październiku 5, w listopadzie moze jesCze wiecej i w tym tempie wszystkie niedługo bedą z fasolkamiolciaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Lili91 wrote:Kuchcinka ja tez mam przeczucie ze Ci sie udało
a co do siebie sie nie myliłam wiec jakaś skuteczność mam
Olcia mysl pozytywnie! Pytaj o co chcesz, naprawde sie trzeba przełamać zwłaszcza w tematach na których nam tak zalezy. A czytanie internetow to zwykle pierwszy krok do depresji niestety. Tak to jest ze łatwiej znaleźć te trudniejsze historie, a nie te bardziej pozytywne bo ludzie zwykle piszą i tym jak juz maja problem. Takze cycki do góry! To juz niedługo, zobaczysz
W październiku 5, w listopadzie moze jesCze wiecej i w tym tempie wszystkie niedługo bedą z fasolkami
Oby rzeczywiście był nas już cały komplet w grudniu uzupełniony do reszty.
Stella - wszystkiego naj.. na wszystkie 9 msc.jakie Cię czekają o dziś !!!!!!!
Ten tydz daje mi tak w dupę w robocie, że mam szczerze dość. Żyję myślą o weekendzie. Ten mam wolny i oby w końcu już nadszedł.InBlue lubi tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa o 22 skończyłam pracę, ciągle myślę o mojej fasolce, ale wierzę, że będzie dobrze
my tylko raz się kochaliśmy w październiku, no ale trafnie he
dobrze, że postanowiłam, że będę chodziła do innego ginekologa, bo ta baba wredna i tak jest... zamiast mnie uspokajać, że to normalne, że jeszcze nie widać zarodka, że na następnej wizycue już będzie widać, to zaczęła gadać, że różnie może być, że może się nawet nie pojawić... ale ja jej nie słuchałam... ja wierzę w swoją fasolkę
dobrej nocki :****
Tasza, InBlue, Agnieszka93, Ink@, Paula24, Bianka87, Mila123, nana266 lubią tę wiadomość