Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
olciaa wrote:kupujesz płyn do usuwania hybryd, jak to jednorazowy zabieg to możesz kupić o najmniejszej pojemności.
np. https://semilac.pl/pl/semilac-remover-50ml
maczasz w nim wacik i okręcasz folią aluminiową, pozostawiasz na 10-15 minut. Późnij zdrapujesz np. tępą stroną nożyczek do paznokci i gotowe
Można przed nałożeniem wacika z płynem delikatnie spiłować 1 warstę lakieru (tzw. top), natomiast ja tego nie robię.Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
ja dalej troche nie moge uwierzyć... Stella będziemy miały podobny termin pewnie
Mnie dzisiaj mega zgaga męczyła, położyłam sie po obiedzie, usnęłam oczywiscie w sekundę a potem taka zgaga ze masakra.
A pierwsze usg wychodzi mi ze bede miała jak bede 8tyg6dni, to juz 10 tydzień bedzie prawie. Lekko mnie to przeraża.
In blue bardzo dobre nastawienie, badania i dobry plan i na pewno sie uda niedługoInBlue lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dombrusia mierzyłas temp w cyklu albo w jakiś inny sposób monitorowała owu? Przy tak nieregularnych cyklach w sumie cieżko przewidzieć kiedy przyjdzie @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dombrusia mierzyłas temp w cyklu albo w jakiś inny sposób monitorowała owu? Przy tak nieregularnych cyklach w sumie cieżko przewidzieć kiedy przyjdzie @
Z początku mierzyłam później zaprzestalam polegam jedynie na obserwacji śluzu ten staje się właśnie przezroczysty i czuje pęcherz a zawsze podczas owu mi dokuczał i 2 tyg później miałam okres. Czas pokaże no właśnie nie wiem kiedy będzie @ nigdy nie jest regularnie dlatego zostaje mi czekanie a nóż że akurat zaskoczy -
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:chwiałabym się go podpytać, o to co wyczytałam, ale boje się że mnie opieprzy
Olciaa kto pyta nie błądzi.
Lepiej się zapytać nawet jak opieprzy niż czytać i żyć w ciągłym strachu i niepewności.
Pogadasz to lżej ci się na sercu zrobiMartynka1234 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:40
Martynka1234, Effy lubią tę wiadomość