Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Onaa nie martw sie u mnie beta rosla w szpitalu ale pęcherzyka nie bylo widac a jak się pojawił to nie bylo jeszcze serduszka i jak bylam u poloznej to mi powiedziała: U pani jeszcze niepewna sytuacja wiec nic nie robimy. Kartę lekarz mi zalozyl dopiero jak zobaczył serduszko. A najlepsze to bylo jak mi w szpitalu lekarz wmawiał miesiączkę i ciążę pozamaciczna
-
onaa123 wrote:Czekać spokojnie, czy powtórzyć betę? jak myślicie?[/QUOT
Mozesz powtórzyć betę będziesz spokojniejsza, ja nie powtarzałam czekałam cierpliwie do 7 tyg na wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 10:16
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
cześć dziewczynki i Romek:) kurcze jednak wybór lekarza to mega ważna sprawa, dobrze, że jestem z dużego miasta i będę mogła przebierać
Nana nie zostały Ci jakieś testy, żeby mi to szczęście przekazać?
Tusia wiele kobiet, które są w ciąży na początku miały właśnie takie objawy jak ból na @ i ból piersi, więc ja bym była dobrej myślinana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może zacznę jeździć na ten basen.
Narazie to siedzę w domu może pójdę na drugą zmianę do pracy z mężem żeby mi pomagał
Syn mi się rozłożył juz wczoraj nie poszedł do szkoły bo źle się czuł a teraz temp 38.8 !!!
Mi już trochę lepiej chodze ruszam się jako tako wiec tym razem mniej mnie boli -
Hej Dziewczynki
U mnie dziś depresja
Jak pomyślę że jeszcze kilka dni i od nowa jazda ze staraniem, myśleniem to szlak mnie trafia.
Nana ja też się piszę na teścik
Tusia idź ty wreszcie wymasuj się bo całkiem wstawać nie będziesz mogła. Szkoda, że w Gdańsku nie mieszkasz bo znam tam PIĘKNEGO, PRZYSTOJNEGO, MIŁEGO Z MILUSIMI RĘKAMI masażystę
-
Zuza33 wrote:Hej Dziewczynki
U mnie dziś depresja
Jak pomyślę że jeszcze kilka dni i od nowa jazda ze staraniem, myśleniem to szlak mnie trafia.
Nana ja też się piszę na teścik
Tusia idź ty wreszcie wymasuj się bo całkiem wstawać nie będziesz mogła. Szkoda, że w Gdańsku nie mieszkasz bo znam tam PIĘKNEGO, PRZYSTOJNEGO, MIŁEGO Z MILUSIMI RĘKAMI masażystę
Ja tu mam możliwość za 50zeta masażu chłopak super masuje i męża kolega z pracy też masuje musze pomyśleć właśnie którego wybrać hahahaInk@ lubi tę wiadomość
-
Tusia_87 wrote:Może zacznę jeździć na ten basen.
Narazie to siedzę w domu może pójdę na drugą zmianę do pracy z mężem żeby mi pomagał
Syn mi się rozłożył juz wczoraj nie poszedł do szkoły bo źle się czuł a teraz temp 38.8 !!!
Mi już trochę lepiej chodze ruszam się jako tako wiec tym razem mniej mnie boli
Kochane moje niestety testy byly tylko 3 i wszystkie oddalam szwagierce -
Dzien dobry
Zuzka żadna mi tu depresja tylko czekamy na fasoline!
Ja dzisiaj zrobiłam kolejny test zeby zobaczyć chociaż mniej wiecej czy beta rośnie (czego sie nie robi jak sie mieszka w dzikim kraju)
Wiec proszę która tam chchiala test? Bierzcie i kopiujcie
nana266, Natka2, kania901, Viola999, Tusia_87, Zuza33, Paula24, Mila123, Wojcinka, InBlue, myszeczka89, Lisa85 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nana266 wrote:Dziewczyny a jest jakaś tabelka ciężarówek?
A z tymi rehabilitacjami to mnie tak odsyła ze w końcu przepadła ważnośc skoerowania.
Basem mam w sumie za darmo z mężem i synem to może zaczniemy chodzicInk@ lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Mówisz przystojny.. oj coś czuję, że mnie kręgosłup zaczyna boleć...
Jedyny jego defekt taki, że Gej
A czemu depresja..nosz jest małpa@ czy ja coś przegapiłam;/
Nie ma nic, ale chyba dziś dopadły mnie smutki jakieś i takie przemyślenia.
nana266 lubi tę wiadomość