Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:a Ty masz Słońce na jutro termin @? bo w tabelce jesteś wpisana na testowniae na 6.12?
Ja wogole mam cykle posrane dzisiaj mam 31dc a kalendarzyk w telefonie mi pokazuje okres na 12tego grudnia ale co by nie przedłużać test wyznaczylam na 37dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja już 23 dc a jeszcze się nie zaczeły u mnie plamienia, które tak się zaczynają 3-4 dni przed, najlpierw śluz koloru kremowego, później brązowego, później plamienia a później atak @!!!
To dobry i zły znak. Bo jeśli cykl będę miała dłuższy, dla mnie dłuższy to już od 28 dnino to dupa, bo się nie wstrzeliliśmy z owulacją
(a nie robiłam żadnych testów, temperatury, monitoringu).
Pożyjemy zobaczymy jeszcze 5 dni do Mikołajek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 12:52
stella_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:czyli podobnie jak u mnie było...cylke posrane
i w 32 dc test negatywny a w 36dc 2 kreski
liczę, że po mnie "zpapugujesz"
Oj tez mam nadzieję mąż jest jakiś inny tak jakby czul że coś jest na rzeczy podstawia mi jedzenie zabronił mi palić dzisiaj po mnie do pracy przyjeżdża a jak mu napisałam we wtorek ze chyba ciąża to od razu oddzwonil że bardzo się cieszy ale najpierw test nie wie że w mikołaja robię więc powieszę skarpety na ścianie i jeśli będzie pozytywny wrzucę test i spioszki do jednej skarpety taka niespodzianka mi się marzy ale czas pokaze -
nick nieaktualnyMartynka w takim razie czekam i trzymam kciuki
musi być wszystko dobrze..
Natka ja to się zastanawiam w którym dokładnie miejscu jest teraz dzidziuś, chciałabym już czuć ruchy bo tak trochę panikuje od wizyty do wizyty co tam sie dzieje w środku..
Stella a ty jak się czujesz ? -
ja w moim mężu uwielbiam wzbudzać poczucie winy.
A z racji tego, że sobie wyjeżdza w sobotę na narty z kolegami(nawet nie wiem gdzie chyba do Włoch), to marzy mi się żeby mu napisać, Ty draniu zostawiłeś w domu ciężarną kobietęhahaha
Ink@, Natka2, Martka10, caroline29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy wrote:ja w moim mężu uwielbiam wzbudzać poczucie winy.
A z racji tego, że sobie wyjeżdza w sobotę na narty z kolegami(nawet nie wiem gdzie chyba do Włoch), to marzy mi się żeby mu napisać, Ty draniu zostawiłeś w domu ciężarną kobietęhahaha
to dopiero w szok by się wbił.. na nartach by do domu wracałWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 13:01
Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:hej hej !
Natka i ode mnie najgorętsze życzenia imieninowe!zdrówka zdrówka i jeszcze raz miłości!
Caroline Ty koniecznie zacznij pić normalna czysta wodę! te smakowe to tak jak napój- chemii od groma.
ja pije 1 herbatkę dziennie, do śniadanka i co dzień w sumie inna: raz zielona, raz rooibos, raz Miete, zdarzało się że i pokrzywy się napilam, czarnej raczej nie pije bo nawet nie lubię. kawy też nie pije, bo ogólnie ja z tych nie pijących kaw. czasami się zdarza, że wypije latte ale to 1 dziennie i to raz na jakiś czas, nie codziennie. A tak w ciągu dnia to tylko czysta woda. no i jak już kiedyś wspomniałam 1 szklanka dziennie świeżo wycisnietego własnoręcznie soku owocowo-warzywnego.
tak pisząc o tym soku i owocach przypomniało mi się jak Martynka radziła abym odstawila te owoce na jakiś czas i zobaczyła jak wtedy będzie się zachowywała moja waga. i wiecie co Wam powiem ? nie zmieniłam w mojej diecie nic a waga zwalnia ! w drugim trymestrze tylam szybko bo 3 a nawet 4kg w ciągu miesiąca, ale też i brzuch mi bardzo wywalalo. teraz 3 trymestr, dzidzia niby najwięcej przybiera a ja tyje max 2kg miesięcznie. nie wiem od czego ta waga zależyna chwilę obecną mam +15kg. mam nadzieję, że do max 18 dobije
A ja tyle owoców dziennie pochłaniamto chyba przystopuje