Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Już 4 dzień mam pozytywny, coś chyba jest nie tak... Kurcze, żałuję że termometr mi się zepsuł i aż 4 dni nie robiłam pomiaru. Dziś rano temperatura osiągnęła najwyższą wartość w cyklu, ale spadku nie udało mi się odnotować...
-
Catedra wrote:Dziewczyny, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Już 4 dzień mam pozytywny, coś chyba jest nie tak... Kurcze, żałuję że termometr mi się zepsuł i aż 4 dni nie robiłam pomiaru. Dziś rano temperatura osiągnęła najwyższą wartość w cyklu, ale spadku nie udało mi się odnotować...
Spokojnie
ja miałam 4 pozytywy,w dodatku z jednym dniem przerwy.. ale jak położyłam je obok siebie, to widać było gdzie najbardziej prawdopodobna owu. Bo testowa była ciemniejsza od kontrolnej nawet ( owu potwierdzona monitoringiem) testy niestety pokazują tylko tyle, że na owulację możesz liczyć w ciągu najbliższych kilku dni
14 cykli starań

-
nick nieaktualny
-
U mnie znowu dupa... Masakra jakaś!
Byłam na monitoringu, organizm zareagował na clo bardziej niż bym przypuszczała bo mam kilka pęcherzyków. Dostałam receptę na pregnyl i duphaston. Pani na odchodnym powiedziała "No teraz to już powinno się udać " Zastrzyk powinnam dostać w środę i drugi w czwartek. Tylko nigdzie tego nie ma!!! Żadna apteka! Nie ma tych ampułek w hurtowniach. Nie wiem czy przestali to produkować?! Ech, jak nie urok to sraczka!Czarna81
22 cs.

oczywiście pomijając te, które wychodziły już blado na samym początku... Uchwycilam się tych testów jak koła ratunkowego, a tu dupa blada.
Ale tak to się trochę boję i wstydzę bo u nas mała miejscowość ,znamy się z pielęgniarkami bo pracuję w aptece i chyba wolę poczekać i ewentualnie dostać @