Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Już 4 dzień mam pozytywny, coś chyba jest nie tak... Kurcze, żałuję że termometr mi się zepsuł i aż 4 dni nie robiłam pomiaru. Dziś rano temperatura osiągnęła najwyższą wartość w cyklu, ale spadku nie udało mi się odnotować...
-
Catedra wrote:Dziewczyny, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Już 4 dzień mam pozytywny, coś chyba jest nie tak... Kurcze, żałuję że termometr mi się zepsuł i aż 4 dni nie robiłam pomiaru. Dziś rano temperatura osiągnęła najwyższą wartość w cyklu, ale spadku nie udało mi się odnotować...
Spokojnie
ja miałam 4 pozytywy,w dodatku z jednym dniem przerwy.. ale jak położyłam je obok siebie, to widać było gdzie najbardziej prawdopodobna owu. Bo testowa była ciemniejsza od kontrolnej nawet ( owu potwierdzona monitoringiem) testy niestety pokazują tylko tyle, że na owulację możesz liczyć w ciągu najbliższych kilku dni14 cykli starań
-
nick nieaktualny
-
U mnie znowu dupa... Masakra jakaś!
Byłam na monitoringu, organizm zareagował na clo bardziej niż bym przypuszczała bo mam kilka pęcherzyków. Dostałam receptę na pregnyl i duphaston. Pani na odchodnym powiedziała "No teraz to już powinno się udać " Zastrzyk powinnam dostać w środę i drugi w czwartek. Tylko nigdzie tego nie ma!!! Żadna apteka! Nie ma tych ampułek w hurtowniach. Nie wiem czy przestali to produkować?! Ech, jak nie urok to sraczka!Czarna81
22 cs.