Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
dłukachna wrote:Poczytam Was później. Teraz na szybko. Wszystko w porzadku maly gigant rośnie. Prawie 500 gram. Jest większy o 10 dni.
Będzie Staś
Ej, no ale same chłopaki nam tu na forum wychodzą! Pawełek, Nikoś i Staś Całe 500 gram szczęścia!
Inffinito a u Was to już koniec remontów? Współczuję, dobrze że nadciąga mama z pomocą Ja szczerze nienawidzę remontów! A na górze czekają kafelki za fachowcem... Brrr, jak tylko pomyślę że znowu będzie się kurzyło i roznosiło na cały dom... Dobrze że to maleńka łazieneczka, to może szybko się uwinie Ale zniosę to dla dobra mojego pęcherza hahaha, bo teraz w nocy jak chce mi się siku to muszę zapylać na dół, a często tak mi się nie chce wstać że przetrzymuję do rana
Ani udanego "pracowitego" weekendu! Tylko pamiętaj niech facet uzupełnia płyny! Haha, co się nie odwodniCzarna81
22 cs. -
Inffinito wg of to ja mam 20t3d. A Ty masz 21t1d. No to tak ok tygodnia będzie.
Mały od razu pokazał klejnoty. Ale straszna kręcioła jest. Pan doktor miał trochę pracy.
Przy całym usg była nasza gwiazdka. Przyglądał się uważnie co robił lekarz. Jak słuchaliśmy serduszka była strasznie przejęta. Otrzymała zdjęcie braciaszka na pamiątkę.
Trochę się boję bo może być duży chłopak.A ja myślę o porodzie naturalnym. Cesarska to ostateczność.Czrna 81, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Ooooo Staś Ślicznie :* Ale mam sentyment do tego imienia bo tak nazywał się mój św. pamięci Tata
No wizyta odległa ale do tego mojego Doktorka takie terminy są
Tyle cykli czekam na cud to miesiąc do lekarza to prawie jak jeden dzień
Dobrej nocy Dziołchy :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
To ja się pochwalę Tydzień temu pierwszy raz zamarynowałam grzyby. Zgodnie z przepisem swojej mamy. Pozwoliła spróbować ich po tygodniu. Dzisiaj minął tydzień, a ja zeżarłam właśnie sama cały słoik
dłukachna, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dlukachna gratulacje cudowne wiesci!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Czarna - póki co koniec ale ogólnie kiedyś jeszcze chcemy zrobic po swojemu przedpokój, kuchnie i łazienkę.
Kafelkowanie, współczuje szczerze, pamietam jak to u mojej mamy wygladalo.. ale powie Ci, Twój pęcherzyk na pewno bedzie wdzięczny!
Dłukachna to mała różnica jest u nas, śmiałabym sie jakbyśmy w jednym dniu wyładowały na porodówce
Ja tez chce rodzic naturalnie a lekarz powiedział,jak Tobie, ze synek jest duży. Rosną nam te chłopy
Twoja córcia to bedzie dobrą starszą siostrą kochana jest z tego co opowiadasz!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Dałam swojemu mężowi bojowe zadanie
Następną owulację będę mieć (prawdopodobnie) 9 października. Tego dnia wracamy z córką z Legolandu, wiec o ile mi się owulacja nie przesunie, będziemy mieć malutkie okienko na działania
Więc coby "chłopaki" były w formie, kazała mu się zająć sobą 7 października Może sobie nawet kogoś sprowadzić, jest mi wszystko jednoPola Róża
-
Patunia ale czemu 7.10 ma się zająć sobą? Lepiej żebyście już wtedy zaczynali i co drugi dzień nie odpuszczali.
U mnie poszła tempa do góry jak nigdy! Gdyby nie fakt, że jestem chora to juz bym chyba testowała albo bynajmniej nastawiała się na zielony czas.. Noc masakryczna.. W poniedziałek pójdę do lekarza bo kaszlę jakbym szczekała, a w ciągu dnia odgrywa się tak, że aż w piętach boli..
Dobrze, że dziś jestem na rano w pracy, po południu z łóżka nie wyjdę..
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
MajciaC, bo 5-9 października będę daleko - udało mi się w promocji złapać bilety do Billund i zabieram córkę do Legolandu Więc zamierzam się dobrze bawić Więc niech ten mój się chociaż sam przygotuje
Kurczę, z takim kaszle do poniedziałku to też niedobrze Jeśli faktycznie szczekasz, to dużo płynów i chłodne powietrze. Głowa w lodówkę Najlepiej rozrzedzić wydzielinę, tylko czym...Pola Róża
-
nick nieaktualny
-
Mam nebulizator, użyje dziś
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Dziewczyny kiedy w końcu przestanie lać?
Leje i leje!!!
A mój mąż się trochę cieszy bo trzepane dywanów mu nie zagraża
A tak poza tym to dzionek leniwy, posprzątane , ugotowane i można forum poczytać.
Dłukachna gratuluje synka! Rośnijcie zdrowoCzrna 81, KLM89 lubią tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
A ja prawie całą sobotę spędzam na robieniu grzybów Kurcze mój mąż tyle dziś nazbierał że już suszą się trzy sita, cały duży garnek ugotowanych poszedł do zamrożenia i teraz drugi taki garnek gotuję na grzybki marynowane Oczywiście że wszystko się przyda... ale w pracy marzył mi się dzisiaj odpoczynek. Ech, może za tydzień...
Majcia mi ACC pomaga. Mam nadz że temp nie jest odchorobowa i taka już zostanie Moja temp przypomina mi moje ukochane Tatry, takie góry i doliny hehe. Tak naprawdę to nie mogę sie doczekać następnego cyklu! Liczę że ten krem z estrogenem przyniesie poprawę
Natii bardzo mi przykro. Nie jesteś może w fazie dni płodnych? U nas na forum to częsta sytuacja, śmiejemy się że to detektor owulacji. Faceci też się stresują staraniami i czasami wolą się pokłócić w tym czasie i mnieć z głowy. Trzymam kciuki abyście szybko się pogodzilidłukachna, patuniek86, MajciaC lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.