Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Melodia no leci ten czas, do lekarza jednak 30 maja idę
Doczekać się już nie mogę..
W sumie 4 tydzień na suwaczku a na bellybestfriend, zaczęłam dziś 5
po 21 dniach od zapłodnienia można serduszko usłyszeć już, więc u mnie na wizycie idealnie 21 dzień będzie.. ale zobaczymy, bo może się jeszcze nie rozwinąć14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Melodia no leci ten czas, do lekarza jednak 30 maja idę
Doczekać się już nie mogę..
W sumie 4 tydzień na suwaczku a na bellybestfriend, zaczęłam dziś 5
po 21 dniach od zapłodnienia można serduszko usłyszeć już, więc u mnie na wizycie idealnie 21 dzień będzie.. ale zobaczymy, bo może się jeszcze nie rozwinąć
Bedzie dobrze i serduszko bedzie bilo juz zobaczysz
To Ty mi tu dalas nadzieje na drugie podejscie do clo wiec musi byc dobrze
-
Jednak dopiero na 8 czerwca wizyta.. zawsze zapisywała mnie z dnia na dzień, a jak potrzebuje to nie ma miejsc Dobrze, że chodze do prywatnego bo na nfz to bym się w ogóle nie doczekała
Wkurzyłam się, aż mi się chce płakać.. ach te hormony
No Melodia, cieszę się bardzo! Ja wierzę, że Tobie się uda tak jak mi. Za pierwszym drugim razemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 13:51
14 cykli starań
-
Chyba miałyście rację co do tych cm chyba nie będę wprowadzać Męża z błędu, a dziś wieczorem zrobię mu jaką niespodziankę czy coś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4448cacc0295.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/622c3926db7b.jpg
Czarna, nic nie przyjdzie ani do Ciebie, ani do Melodii ani do Toonney!! Koniec kropka - ZIELONA!
Inffinito, cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze czekam na wieści, może uda Ci się dostać do innego lekarza, albo jakaś pacjentka zrezygnuje i wlecisz w jej miejsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 15:21
Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
MajciaC wrote:Chyba miałyście rację co do tych cm chyba nie będę wprowadzać Męża z błędu, a dziś wieczorem zrobię mu jaką niespodziankę czy coś
Czarna, nic nie przyjdzie ani do Ciebie, ani do Melodii ani do Toonney!! Koniec kropka - ZIELONA!
Inffinito, cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze czekam na wieści, może uda Ci się dostać do innego lekarza, albo jakaś pacjentka zrezygnuje i wlecisz w jej miejsce
Jak wstawiłaś zdjęcie to jestem pewna, ze to cm Haha
No humor to mi teraz poprawiłas moja droga! Wnet bedą pękać!MajciaC lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Melodia__84 wrote:Przyszla clo sie nie zmarnuje i zjem z checia te tabletki
Ja do Ciebie dołączę gdzieś za tydzień. No chyba że ta wredota @ znowu się przesunie, ona lubi sobie ze mnie jaja robić Ja bardzo się cieszę na to clo, ale też troszeńkę się boję jak mój organizm zareaguje na taką gigantyczną dawkę...Mój syn 4 czerwca ma Komunię, mam nadzieję że będę się dobrze czuła.Czarna81
22 cs. -
Dłukachna, ja tam też widzę bladziocha powodzenia!
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Proszę sie nie śmiać! ...albo dobra, możecie To jest gryzmolone o piątej rano, poza tym nie miałam zamiaru tego zamieszczać Zrobiłam to żeby Wam pokazać że u mnie ten cykl stracony. Temperatura mówi sama za siebie Literki P lub N oznaczaja wynik testu owul. czyli pozytyw lub negatyw.Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Proszę sie nie śmiać! ...albo dobra, możecie To jest gryzmolone o piątej rano, poza tym nie miałam zamiaru tego zamieszczać Zrobiłam to żeby Wam pokazać że u mnie ten cykl stracony. Temperatura mówi sama za siebie Literki P lub N oznaczaja wynik testu owul. czyli pozytyw lub negatyw.
Jaki cykl stracony!?
Spadek był, skok też, teraz temperatura wysoko - idealnie na fasolkę!Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Jaki cykl stracony!?
Spadek był, skok też, teraz temperatura wysoko - idealnie na fasolkę!Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Aaaa, Inffinito teraz suwaczek jeszcze piękniejszy!
Dziekuje, dziekuje! tylko cos dziwnie to liczy. Równe 5 tyg minęło od ostatniej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 17:25
14 cykli starań
-
dzwonił do mnie mój doktor zapytać jak sie czuję. wszystko mi ładnie wytłumaczył. mówi ze gdybym nie poddała się temu zabiegowi to tylko cud boski by mnie w ciążę zaprowadził.bo nie dość ze ta endometrioza to jeszcze coś z macica mialam.... mówił jednym słowem masakra.
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Lerka, jednak nie taki zły ten Twój lekarz, troskliwy to dobrze ja muszę póki co szukać kogoś dodatkowo.. A nie chciałam tego.. Jutro pojadę rano do szpitala, dowiem się co dalej.. Podobno długo się czeka..
Czarna wykres piękniutki! Mogłabyś do wprowadzić tutaj, wszystkim nam pięknie udostępnić i juz
Czekam na Męża, za chwilę wróci z pracy, w końcu trochę czasu dla siebie. Córka ma jutro poważny sprawdzian z j.polskiego więc KONIECZNIE musi iść szybciej spać a ja zaopiekuję się jak na żonę przystało mężulkiem, hiehie
Miłego wieczorku kochaneCzrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Lerka powiem tak moja znajoma miała endometriozę usunęli jej jajowod i miała operacje natarczywe i w zasadzie nie planowała mieć dzieci i co bez leczenia ma dwóch synów w odstępie 1,5 roku .. czasem to cieżko powiedziec co w nas tkwi ja narazie przez dwanastepne cykle nie bede miała szans bo teraz mój jest na rozjazdach a ja w licu bede w Izraelu wiec nici.
Ale mój lekarz powiedział ze jak bez niczego w ciagu pol toku nie zajdę do w następny cyklu od razu mam zlecenia na nadania i działamy z grubej rury czasem mysle ze to tez psychika z corka faltycznie zaszłam w ciąże jak wszystko było w porządku zero stresów
Czarna Nooo dalej to fasolinda
Toonney mocno trzymam kciuki
Majcia Ty dam dawaj na te bliźniaki fajnie by było o taka nagrodaCzrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość