Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
lerka2016 wrote:hej kochane. Żyje jutro wychodzę
lewy jajnik calkiem byl przytkany. ale udalo sie go przepchac. prawy tez byl juz lekko zaatakowany,ale wszystko przeczyszczone.gin. stwierdził endometrioze.
mam nadzieję ze szybko nie wróci ;/
Hej Jak dobrze ,że wszystko w porządku W sensie ,że już po zabiegu i jesteś udrożniona Jak to u Ciebie wyglądało ? Jak dojdziesz do siebie daj znać :*
Może czerwiec okaże się dla nas tym szczęśliwymCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
lerka2016 wrote:hej kochane. Żyje jutro wychodzę
lewy jajnik calkiem byl przytkany. ale udalo sie go przepchac. prawy tez byl juz lekko zaatakowany,ale wszystko przeczyszczone.gin. stwierdził endometrioze.
mam nadzieję ze szybko nie wróci ;/
Jeny dziewczyny, jak ja bym chciała żebyśmy wszystkie zaraz w czerwcu zaszły i dołączyły do Inffinito i Michalinki ♡♡♡Miszkaa0301, Inffinito22, KLM89, michalina92 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Hej dziewczyny!!
Aż mi wstyd, tyle mnie tu nie było, ale ostatnio dużo się dzieje. Czuje się dobrze, ale przesypiam dosłownie każdą możliwą minutę... zamiast mózgu mam omlet.. szok... dziś odebrałam wyniki i trochę się zaniepokoiłam, ale już czekam na wiadomość od gina..
Zdążyłam tylko doczytać, że grono się powiększa?
Fajnie, że o mnie pamiętacie:)!
Obiecuję już tu zaglądać i trzymać kciuki !
Jutro postaram się ponadrabiać zaległości
Ściskam mocno!!! :*MajciaC, Czrna 81, Inffinito22, KLM89, michalina92 lubią tę wiadomość
-
Już jestem, musiałam najpierw z mamą wszystko obgadać
No więc lekarz stwierdził, że mi monitoringu nie zrobi, bo nie ma na to czasu, w sensie, że jest tylko 2 razy w tygodniu, a to się robi przed 5 dni w tygodniu i że w tej przychodni czegoś takiego nie praktykują męczyłam do żeby chociaż sprawdził jak to teraz wygląda.. Prawy pęcherzyk 1,53, lewy- 1,35 czy jakoś tak.. Dziwne co? W zeszłym cyklu już o tej porze lewy miał 19mm!
No i dostałam skierowanie do poradni leczenia niepłodności.. Nie chciał nawet oglądać moich wyników, NIC! Stwierdził, że nic tu po nim.. Że musi się mną zająć androlog.. I tyle, o..
W piątek mam wolne, podjadę do szpitala, bo powiedział, że tam jest specjalny pododdział.. Mam mieszane uczucia..
Lerka, dobrze, że jesteś ważne, że wszystko już ok, a endometrioza jest uleczalna
Idę spać.. Mam już dosyć na dziś myślenia co mam robić..
Spokojnej nocy Kobietki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 21:55
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
MajciaC wrote:Już jestem, musiałam najpierw z mamą wszystko obgadać
No więc lekarz stwierdził, że mi monitoringu nie zrobi, bo nie ma na to czasu, w sensie, że jest tylko 2 razy w tygodniu, a to się robi przed 5 dni w tygodniu i że w tej przychodni czegoś takiego nie praktykują męczyłam do żeby chociaż sprawdził jak to teraz wygląda.. Prawy pęcherzyk 1,53, lewy- 1,35 czy jakoś tak.. Dziwne co? W zeszłym cyklu już o tej porze lewy miał 19mm!
No i dostałam skierowanie do poradni leczenia niepłodności.. Nie chciał nawet oglądać moich wyników, NIC! Stwierdził, że nic tu po nim.. Że musi się mną zająć androlog.. I tyle, o..
W piątek mam wolne, podjadę do szpitala, bo powiedział, że tam jest specjalny pododdział.. Mam mieszane uczucia..
Lerka, dobrze, że jesteś ważne, że wszystko już ok, a endometrioza jest uleczalna
Spokojnej nocy Kobietki!
Majcia, kochana, a nie podawał Ci on w centrymetrach czasem? bo to by się nawet zgadzało!
Lerka Dobrze, że wszystko w porządku! Ciesze się bardzo
Teraz tylko działać i fasolka na pewno będzie
Czarna Ja liczę, że jeszcze w maju nam się fasolka wyłoni jakaś albo nawet kilka! A w czerwcu to już w ogóle ma być wysyp i żadna nie zostanie bez fasolindy!
Toonney ja również odpędzam @, na pewno nie przyjdzie i jutro będziesz mogła się pochwalić II kreseczkami
Twoja temperatura normalnie zaszalała dzisiaj, i bardzo dobrze! pięknie w górzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 06:38
14 cykli starań
-
Do mnie jeszcze nie przyszla malpa chociaz juz bym chciala bardzo, bo zaczelabym nowy cykl. Zakupy zrobione kupilam clo i wiesiolka no i bym zaczela dzialac
Lerka teraz to jez zafasolkujesz w mig
Majvia ja tez mysle ze te pecherzyki to sa w cm podane Dzialaj dzialaj to jakies forumowe blizniaki sie pijawia.
Toonney jak dzis? Ustaly plamienia? Temp idzie w gore bardzo ladnie -
No nie wiem... Temperatura w drugiej fazie jak w pierwszej.Mi to wygląda na cykl bezowulacyjny, ale też znawcą nie jestem.Czarna81
22 cs. -
MajciaC wrote:Już jestem, musiałam najpierw z mamą wszystko obgadać
Spokojnej nocy Kobietki!
Gdybyś miała gdzieś śmigać setki km to mogłabyś się zastanawiać, bo to wiadomo i czas i pieniądze Ale skoro jest taki oddział w szpitalu to naprawdę warto aby skonsultować sie z prawdziwymi fachowcami. Do niczego Cie to nie zobowiązuje. A tym bardziej że termin do twojej gin masz tak odległy. A co do jajeczek to podpisuję sie pod Inffinito, też myślę że podał wielkość w cmCzarna81
22 cs. -
Piszę tak dorywczo bo jestem w pracy
Miszka miło Cię widzieć! Witaj w "domu" No trochę Cię nie było... Przyznam szczerze że myślałam że już o nas zapomniałaś. Fajnie że jesteś ♡
Inffinito mi mój rozum podpowiada że nic z tego... ...ale mimo wszystko w sercu rozgościło się kilka procent nadziejiCzarna81
22 cs. -
nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test. i teraz już sama nie wiem. jakiś cień tam się pojawił. trochę się boje czy ja sobie tego cienia nie wmawiam. w sobotę powtórzę testowanie, zobaczymy co wyjdzie.
ps. jak wstawi zdjęcie, żebyście mogły to zobaczyć?Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
dłukachna wrote:nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test. i teraz już sama nie wiem. jakiś cień tam się pojawił. trochę się boje czy ja sobie tego cienia nie wmawiam. w sobotę powtórzę testowanie, zobaczymy co wyjdzie.
ps. jak wstawi zdjęcie, żebyście mogły to zobaczyć?
wejdź na stronę www.zapodaj.net, wstaw zdjęcie, skopiuj link i tu wstaw14 cykli starań