Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny pomóżcie. wczoraj w pracy zauważyłam na papierze czerwone smużki. myślałam, że może @ się pośpieszyła(w sumie to o 4 dni), ale nie w nocy nic i rano także. przyznam się że to pierwszy raz mi się zdarza. szyjka jest zamknięta. no zwariować można
-
Czrna 81 wrote:Kliknij na awatarka którejś dziewczyny i pokaże sie tam miedzy innymi napis: bierzacy wykres na tablicy i odp tak lub nie. Jeśli jest tak to klikasz na to tak i Ci wyskoczy.
Mam cien cienia wiec jeszcze nic pewnego do piatku czekam I zobaczymy co wtedy bedzie -
Czrna 81 wrote:Toonney w ciąży???!! I nic nie pisze?!! No pieknie, po prostu pieknie Maj przyniósł dużo szczęścia
Melodia jeśli co do Toonney intuicja mnie nie zawiodła, to i w stosunku do Ciebie się sprawdzi Wykres masz naprawdę fajny, temperatury to mogę Ci tylko pozazdrościć ♡
Czarna moja temp juz dzis spadla wiec szykuje sie do @ ...
Dzis lece po clo -
dłukachna wrote:dziewczyny pomóżcie. wczoraj w pracy zauważyłam na papierze czerwone smużki. myślałam, że może @ się pośpieszyła(w sumie to o 4 dni), ale nie w nocy nic i rano także. przyznam się że to pierwszy raz mi się zdarza. szyjka jest zamknięta. no zwariować można
To pewnie ciaza
-
Dłukachna a który to u Ciebie dzień cyklu? Może to implantacja była?
Inffinito ładnie wszystko opisałaś Bardzo ładnie. A co do wykresu to faktycznie jakiś tam skok jakby był...
Może założę od przyszłego cyklu tu na ov, ale tu jest tyyyle do wypełnianiaCzarna81
22 cs. -
23 dc. kurcze nie chce sobie robi nadziei, bo później tylko rozczarowanie i smutek.
ja to zielona jestem , bo z córcią to było tak jakoś spontanicznie i samo wyszło. bez obserwacji i starań. a teraz to odkrywanie wszystkiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 08:35
-
Czrna 81 wrote:Dłukachna a który to u Ciebie dzień cyklu? Może to implantacja była?
Inffinito ładnie wszystko opisałaś Bardzo ładnie. A co do wykresu to faktycznie jakiś tam skok jakby był...
Może założę od przyszłego cyklu tu na ov, ale tu jest tyyyle do wypełniania
Kochana moja, wchodzisz z rana, szybko tempkę zaznaczasz i koniec nie musisz caaaałej tej reszty! chociaż nie powiem.. pooglądalabym sobie!
Będzie mi zdecydowanie lepiej dopingować fasolę!
Toonney u mnie też bladzioch - którego z resztą żadna z was nie widziała, zamienił się na drugi dzien w super różową wyraźną kreseczkę ( nie tak mocną, ale zdecydowanie widoczną gołym okiem) Także, ja myślę, że @ nie będzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 08:42
Toonney lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Kochana moja, wchodzisz z rana, szybko tempkę zaznaczasz i koniec nie musisz caaaałej tej reszty! chociaż nie powiem.. pooglądalabym sobie!
Będzie mi lepiej zdecydowanie dopingować fasolę!
Toonney u mnie też bladzioch - którego z resztą żadna z was nie widziała, zamienił się na drugi dzien w super różową wyraźną kreseczkę Także, ja myślę, że @ nie będzie!
Oby I u mnie sie tak stalo -
nick nieaktualnyja staram się 8 miesiąc- 7 lat brałam anty i było oki teraz przerwałam przez 6 miesięcy okres jak w zegarku 28 dni teraz rozregulowany totalnie- od tego cyklu clostilbegyt dziś 28 dc i nic okresu brak, w 26 dni test negatywny już mnie to nie dziwi nawet... zastanawiam się co robimy nie tak...
-
nick nieaktualny
-
a czy ten zabiegowy "drań" to nie miał być dren?
Ja przy HSG miałam cewnik, już ok. 1,5h przed zabiegiem, potem nacięcia do laparoskopii były tak małe, że żadnych szwów i żadnych drenów. Bo nic mi nie usuwali, więc żadne płyny też nie schodziły.
Po narkozie żadnych skutków ubocznych, wyspałam się tam jak nigdy. Gardło trochę bolało po rurce intubacyjnej, a anestezjologiem na bloku, okazała się być babeczka, u której 2 lata wcześniej wynajmowaliśmy z mężem (wtedy narzeczonym) mieszkanie22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne