Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Melodia__84 wrote:Majcia to ładnie, że mąż tak się zaangażował ☺ Teraz czekamy na dwie kreseczki i już nie mogę się doczekac.
Czarna Ty nie świętuje, następnego cyklu nie będzie, więc przyjemności związane z przyjmowaniem clo będą Ci obce. Mocno trzymam kciuki.
Lerka od następnego cyklu jak dopadniesz męża to Ci zasiane fasolkę ze Ho Ho.
Ten wątek jest taki fajny, że szkoda będzie go zamknąć jak już Wszystkie zafasolkujemyMelodia__84, dłukachna, KLM89, MajciaC lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Jakie zamknąć??!! Melodia, czy Ty sie uderzyłaś w głowę? haha Nic podobnego, po prostu zmienimy barwy na fiolet. A po rozwiązaniu założymy wątek "Tytanowe Matki" hehe! ♡♡♡
Ostatnio miałam bliskie spotkanie z szafka kuchni, oj bolala glowaMajciaC, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Znowu zrobiłam to samo.. Napisałam do Was i zamiast "wyślij".. anulowałam..
Czarna, Toonney zaczęła kolejny cykl.. Smutno.. Bardzo smutno. Cccierpliwa już dawno u nas nie była.. Nie wiem co u niej, nie ma udostępnionego wykresu..
Melodyjko, a jak Ty się czujesz? Jak nastawienie na nowy cykl?
Dłukachna, ile czasu się staraliście? Pytam bo potrzebuję informacji do początkowej tabelki
Mnie dziś znowu boli brzuch, ale odkąd prowadzę wykres jestem spokojniejsza, bo wiem, że to bóle poowulacyjne.
Co do fioletowej strony, to ja mam taką cichą nadzieję, że jak już na nią przejdziemy to się jeszcze spotkamy na soczku, bo pewnie nie na kawie ani piwie
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Hejka
Kurczę dopiero dzisiaj do Was zajrzałam i już 2 stronki w plecy
Szkoda bo jako jedna z kobietek po zabiegu histeroskopii mogłabym się wypowiedzieć dla Ciebie Lerka tak jak wspominałam, mi dwaj lekarze , mój prowadzący i przy wypisie ordynator ,"kazali" wracać do domu i brać się do roboty z tym ,że ja dosłownie skończyłam w niedziele okres i w poniedziałek miałam zabieg ,także do owulacji zdążyłam się podgoić, wczoraj minął tydzień i to był mój akurat 14 dc i było ale u mnie nie było nic usuwane , jedynie lewy jajnik/jajowód był przepychany bo się troszkę skleił no i tylko te nacięcia przy pępku i z lewej strony nad spojeniem łonowym. Także u mnie to troszkę szybciej wraca do normy
Wracając do wczorajszego dnia i kontroli , owulacja jest z ..... lewego jajnika więc z tego "naprawionego" , zobaczymy czy coś z tego będzie ale parcia nie mam co ma być to bęęędzieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
MajciaC wrote:Cześć
Znowu zrobiłam to samo.. Napisałam do Was i zamiast "wyślij".. anulowałam..
Czarna, Toonney zaczęła kolejny cykl.. Smutno.. Bardzo smutno. Cccierpliwa już dawno u nas nie była.. Nie wiem co u niej, nie ma udostępnionego wykresu..
Melodyjko, a jak Ty się czujesz? Jak nastawienie na nowy cykl?
Dłukachna, ile czasu się staraliście? Pytam bo potrzebuję informacji do początkowej tabelki
Mnie dziś znowu boli brzuch, ale odkąd prowadzę wykres jestem spokojniejsza, bo wiem, że to bóle poowulacyjne.
Co do fioletowej strony, to ja mam taką cichą nadzieję, że jak już na nią przejdziemy to się jeszcze spotkamy na soczku, bo pewnie nie na kawie ani piwie
kurcze miałam nadzieje, że Toonney dołączy do mnie . przykro, ale poczekamy w tym cyklu musi sie udac.
przyjdzie taki dzień i oby nadszedł już w czerwcu, i wszystkie skoczymy na soczekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 12:46
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dłukachna fajowy suwak!
Melodia, mam do Ciebie pytanie. Czy zioła ojca sroki wpłynęły u Ciebie na pms? Ja jestem zdziwiona moim cyklem, bo zawsze brzuch mnie pobolewa już na długo przed @ a tym razem nie. Jedynie cycki takie ociężałe... Oczywiscie zaraz dodam że ciążowo tym bardziej się nie czuję.Czarna81
22 cs. -
Melodia__84 wrote:Chciałam jeszcze napisać ze Nowy wątek bardzo mi pasuje i mam nadzieję ze będziecie tam chciały czarownice z guzem na głowie po szafceCzarna81
22 cs. -
Jejku, dziewczyny, co się dzieje? Czemu milczycie..? Piszcie, opowiadajcie..
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
No nie wiem właśnie co się dzieje.. Czyżby pogoda nie dopisywała? Nastroje byle jakie..?
Ja dopiero po pracy, padam ze zmęczenia.. Poza tym już zaczynają działać hormony, które co miesiąc mnie usypiają dlatego dzisiaj mogłabym przespać cały dzień, a czasu brak.. Też tak macie po owulacji. ?
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Ja wczoraj po przyjściu z pracy, zrobiłam obiad, zjedliśmy i jak o 19 zasnęłam, tak spalam do rana no ładnie...
Czarna, ja @ odganiam od Ciebie ale nawet jak ta małpa będzie miała czelność się pojawić.. to następny cykl z magicznymi tabletkami i to już musi być to!
Majcia, ja też tak miałam po owu, po prostu nie do życia byłam czasem
Dziewczyny kiedy następne testowania?!Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Właśnie taka piękna pogoda,że żadnej wczoraj nie było , ta która mogła pewnie wygrzewała się na słoneczku ,mi.in. ja
Nie będę testować , wczoraj i przedwczoraj było ale nie będę i koniec kropka no chyba,że @ kiedyś tam nie przyjdzie
Tak fajnie na L4 , a już nie długo do pracy , buuuCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Czarna oby ta franca nie przyszła,ale jakby to następny cykl jest Twój. KLM fajnie jest leniuchowac potem powrót do pracy ciężki. Ja mam w pracy saunę, ledwo dajemy radę. Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 07:23
KLM89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
No witam w końcu coś ruszyło
Ja też postanowiłam nie testować, pomimo, że jestem tu z Wami codziennie i czytał sporo artykułów to postanowiłam już nie wariować.. Chyba mi się to udaje
Inffinito, dłukachna, a Wy wybieracie się na L4..?
Czarna, no i po co ta @ przyjdzie?? Darowałaby sobie..Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
MajciaC wrote:No witam w końcu coś ruszyło
Ja też postanowiłam nie testować, pomimo, że jestem tu z Wami codziennie i czytał sporo artykułów to postanowiłam już nie wariować.. Chyba mi się to udaje
Inffinito, dłukachna, a Wy wybieracie się na L4..?
Czarna, no i po co ta @ przyjdzie?? Darowałaby sobie..
I mnie w firmie to wolą ciężarne na zwolnienie wysłać, żeby nic się nie stało. A moja gin też dla bezpieczeństwa wypisze, wie gdzie pracuje. Córcia się ucieszy, będzie miała mamę w domciu.Melodia__84, KLM89, Czrna 81 lubią tę wiadomość