Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna no właśnie tak to z ta @ juz jest...
Inffinito :* no mialam nadzieje ze sie uda dolaczyc do ciebie do lutowek ale niestety chyba lutowe dziecko mi nie pisane skoro jedno lutowkowe poronilam a reszta nie powstala... moze uda sie z wiosennym
A dziewczyny maja racje marsz do lekarza!
Melodia :* no kiedys musi sie w koncu udac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 20:15
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kuchnia ogarnięta Ale na Redsika zapraszam Mam chyba 3 bo 4-tego wypił mój mąż. Jak do męża czasami taki jeden kolega przychodzi z browarem, to mi właśnie Redsa żurawinowego przynosi. A że z racji starań ja raczej nie piję, to trafia do barku Niestety M systematycznie mi je podkrada haha, a uzbierałoby się dla całego naszego wątkuCzarna81
22 cs. -
Dobry wieczór:). Ale dzisiaj ruch:). Czarna moja niunia na niecałe 3 latka. Jeszcze nie wiele rozumie. Mówimy jej, że i mamy w brzuszku rośnie dzidzia ale ona tylko patrzy mi pod bluzkę i się śmieje. Pewnie dopiero jak będzie duży brzuch to więcej zrozumie.
Cccierpliwa bardzo mi przykro,trzymam kciuki za czerwiec. -
Fajnie taka nieduża różnica wieku U mnie byłaby bardzo duża, ale to nic. W wieku dorosłym wszystko się wyrówna. Wczoraj syn mi oznajmił że nie tylko w całej rodzinie będzie jedynakiem, ale też w całej swojej klasie... Ostatnia jedynaka spodziewa sie rodzeństwa.
U mnie dalszy spadek temperatury, 36,53. Ech, czekam na @ ....Czarna81
22 cs. -
Część dziewczyny. Ja chciałam żeby różnica nie była duża. Ale najbardziej zależy mi, żeby Tosia nie była sama. Ja mam rodzeństwo i wiem,że w razie czego mam na kogo liczyć.
Czarna Ty nie czekaj na @. Ona zrobi Ci prezent na dzień dziecka i nie przyjdzie wcale .
-
Czrna 81 wrote:Fajnie taka nieduża różnica wieku U mnie byłaby bardzo duża, ale to nic. W wieku dorosłym wszystko się wyrówna. Wczoraj syn mi oznajmił że nie tylko w całej rodzinie będzie jedynakiem, ale też w całej swojej klasie... Ostatnia jedynaka spodziewa sie rodzeństwa.
U mnie dalszy spadek temperatury, 36,53. Ech, czekam na @ ....
U nas tez bedzie duza, ale to nic moze sie uda dwoje teraz pod rzad ☺☺☺
Czarna nie czekaj na @ nie przyjdzie.... -
Czrna 81 wrote:Kuchnia ogarnięta Ale na Redsika zapraszam Mam chyba 3 bo 4-tego wypił mój mąż. Jak do męża czasami taki jeden kolega przychodzi z browarem, to mi właśnie Redsa żurawinowego przynosi. A że z racji starań ja raczej nie piję, to trafia do barku Niestety M systematycznie mi je podkrada haha, a uzbierałoby się dla całego naszego wątku
U mnie jeżeli chodzi o alkohol wcale się nie ograniczam tzn. nie łoję jak menel żeby nie było ale dosyć często pół lampki czerwonego półwytrawnego lub wytrawnego wina do obiadu czy kolacji jest uważam nawet ,że to zdrowo , bardzo dużo się pisze i mówi o dobroczynnych właściwościach wina Inaczej nie piłabym już ponad rok , jeżeli nie piłabym z racji starań hehe :P:PCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Melodia__84 wrote:U nas tez bedzie duza, ale to nic moze sie uda dwoje teraz pod rzad ☺☺☺
Czarna nie czekaj na @ nie przyjdzie....
Melodia doradź mi z tym clo. Moja gin coś się zamotała. Kazała mi brać przez 5 dni od 2dc do 7dc. Ale to nie wychodzi 5 tylko 6 dni. To może zacznę od 3 dnia? Dodam że mam 20 tabletek czyli na 5dniCzarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Właśnie przyszła
Melodia doradź mi z tym clo. Moja gin coś się zamotała. Kazała mi brać przez 5 dni od 2dc do 7dc. Ale to nie wychodzi 5 tylko 6 dni. To może zacznę od 3 dnia? Dodam że mam 20 tabletek czyli na 5dni
ja brałam od 2dc do 6dc teraz. Wcześniej brałam od chyba 3 czy 4 i to nic nie skutkowało. Także nie wiem..to zależy od długości cyklu od którego dnia każą brać clo14 cykli starań
-
Czrna 81 wrote:Właśnie przyszła
Melodia doradź mi z tym clo. Moja gin coś się zamotała. Kazała mi brać przez 5 dni od 2dc do 7dc. Ale to nie wychodzi 5 tylko 6 dni. To może zacznę od 3 dnia? Dodam że mam 20 tabletek czyli na 5dni
Mi moja gin kazala od 3 do 7 brac ja mam cykle 28-31 dni -
KLM89 wrote:U mnie jeżeli chodzi o alkohol wcale się nie ograniczam tzn. nie łoję jak menel żeby nie było ale dosyć często pół lampki czerwonego półwytrawnego lub wytrawnego wina do obiadu czy kolacji jest uważam nawet ,że to zdrowo , bardzo dużo się pisze i mówi o dobroczynnych właściwościach wina Inaczej nie piłabym już ponad rok , jeżeli nie piłabym z racji starań hehe :P:PCzarna81
22 cs. -
Czarna a ja bym chetnie to przejela a tym czasem u mnie doopa plamienie i na tym koniec... jestem zalamana bo jak sie @ rozkreci musze do kliniki oddac krew i po recepty a jak sie dzis wieczorem tozkreci lub jutro rano to jestem w czarnej d bo jutro klinika do 12:30 a ja do 12 pracuje a w poniedzialek u nas swieto wiec moglabym dopiero we wtorek jechac... a to juz bylby 5 lub 6dc... zawsze pod gore
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Czrna 81 wrote:Bardzo dobrze! Ja zazdroszcze dziewczynom które lubią czerwone wino. Świetna sprawa jeśli chodzi o jakość endometrium
Współczuję, że wredna @ przyszła
Życzę nam dużo siły i wytrwałości :* Jesteśmy naprawdę Tytanowe Babki :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Cccierpliwa wrote:Czarna a ja bym chetnie to przejela a tym czasem u mnie doopa plamienie i na tym koniec... jestem zalamana bo jak sie @ rozkreci musze do kliniki oddac krew i po recepty a jak sie dzis wieczorem tozkreci lub jutro rano to jestem w czarnej d bo jutro klinika do 12:30 a ja do 12 pracuje a w poniedzialek u nas swieto wiec moglabym dopiero we wtorek jechac... a to juz bylby 5 lub 6dc... zawsze pod goreCzarna81
22 cs.