Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna tule mocno . Myślałam, że @ nie przyjdzie. Jak wrócisz do domu to wyrzuć z siebie to wszystko i powiedz sobie, że jesteś tytanowe babka i nic Cię nie złamie. Teraz z clo musi się udać.
Wszystkim się uda. Bo jak nie My/Wy to kto. Jak już kiedyś pisałam jesteście fajterkami i nic Was nie powstrzyma.MajciaC, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
U mnie dziś od rana wesoło, bo nie tylko córka ma dziś swoje święto ale również Mąż, no ma urodziny świętujemy od rana, choć nie za dobrze się czuję.. Boli mnie brzuch jak przed @.. Nie wiem czemu tak.. Muszę któraś z Was ma jakąś hipotezę na ten temat?
Czarna, przykro mi, że przyszła ta franca do Ciebie.. Ale pamiętaj, że teraz będzie inaczej i pewnie pójdzie szybciej musisz być dzielna, bo jesteś Tytanową Babką i koniec kropka
Poza tym też zajadam się ananasami, a od wczoraj również truskawkami, morelami i nawet jabłkami, chociaż za tymi ostatnimi nie przepadam
Życzę Wam wszystkim udanego Dnia Dziecka, dla wszystkich dzieci, które już z nami są, które będą i tym, które niedlugo się pojawią w Waszym i naszym życiu Czarna, a Tobie dużo siły i uśmiechu, pamiętaj, masz obok wspaniałego synka, który nie może widzieć smutnej mamydłukachna, Czrna 81 lubią tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Czrna 81 wrote:KLM dzięki
Ja już chcę żeby praca sie skończyła... Chcę wrócić do domu i się wypłakać. Taką czuję potrzebę.
Ale obiecuję że od jutra zaciskam zęby i walczę!!! Może przegrałam bitwę, ale jeszcze nie wojnę.
Miałam podobnie , do ostatniej @ . Po prostu musiałam się wybeczeć i było mi lżej, teraz to była moja pierwsza @ przy której nie płakałam, jakoś coś od ostatniej @ we mnie pękło i nie było łez , od razu była myśl do lekarza i wyznaczamy datę zabiegu, od tej pory zaczął się u mnie cykl zmian , cykl zmian głownie w psychice Cieszę się ,że tak mi się zadziało - samo z siebie . Ulga niesamowita. I Wam Kochane też takiej ulgi życzę , co by nie miało być ,tak jest milion razy łatwiej :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję WSZYSTKIE jesteście kochane Z mojego płaczu nic nie wyszło. Tak jak piszesz Majcia, nie mogę pokazać smutku mojemu synowi. I to w taki dzień Dopiero oderwałam sie od zabawy, bo dostał dwie gry więc trzeba było popróbować. Dobrze mi to zrobiło
A teraz muszę iść zobaczyć do mojej mamy czy ma dla mnie dużą pakę, haha, a co! też jestem dzieckiemKLM89, MajciaC lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czarna, mówiłam Ja Ci przepisuję to magiczne CLO! to samo, które miałam w tym cyklu!
Także, odpoczywaj ostatnie dni, bo potem fasolka wymęczy
Ja dziś mam taką ochotę na pulpety w sosie koperkowym.. mimo ogromnego zmęczenia stoję przy garach i kulam obiad choć w pracy przeszła myśl, żeby wziąć coś na wynos.
Dzisiaj kupiłam sobie lecha free, więc popijamy z moim po piwku
Miłego wieczoru kochane mojeCzrna 81, KLM89 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Hej dziewczyny przepraszam za kilka dni nieobecnosci ale musialam troszke dojsc do siebie po negatywnych testach ostatnio ale juz jestem znow gotowa do walki i w kolejnym juz cyklu
Czrna 81, dłukachna, KLM89, Melodia__84, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Witaj Toonney. Zwarta i gotowa do walki SUPER . A my wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki za kolejny cykl. Teraz to już musi się udać .
Inffinito mnie od słodyczy odrzuciło, ale nie mam jakichś smaczków na razie. Z córką to ciągle ogórki kiszone i kapucha. A na mięso patrzec nie mogłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 21:45
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Rozmawiałam z moją ciocią -taką młodą ciocią, która kilka lat temu też brała clo i mi poradziła że skoro dr kazała od 2 dc, to lepiej zacząć od jutra. No to zaczynam Inffinito mam nadzieję że zdążyłaś mi te tabletki już zaczarować? Acha, zapomniałam dodać że ta moja ciotka po clo ma bliźniaczki
Martwi mnie że nie widać, ani nie słychać Pauli... Mam nadzieję że się trzyma. Może jeszcze do nas zajrzy.Czarna81
22 cs. -
Dłukachna - o proszę, a mówią, że kwaśne to na chłopca a słodkie na dziewczynkę
Ja teraz na czekoladę nie mogę patrzeć, jakies ptysie tam zjadłam ale takiej "czystej" czekolady nie przełknę
Za to mięso zawsze bardzo lubiłam, ale teraz obiad bez mięsa to nie obiad
Znów dziennie mam tak, że do godziny 17 nie jestem w stanie zjeść nic konkretnego... tylko jogurty wciskam i wafle ryżowe, a ok 16-17 łapie mnie głód dopiero
Czarna, zdążyłam zaczarować! wszystkie 5 tabletek! ( bo więcej nie będziesz potrzebować, na następne cykle) A na monitoring będziesz szła?
Ja wam powiem z tymi bliźniakami.. jak mój się dowiedział, ze jestem w ciąży to mówi bliżniaki. wiecie jak to pytają " a jak myślisz, co będzie, syn, czy córka?" no to on wszystkim pepla, że on czuje, że bliźniaki będą no ja nie wiem co sobie ubzdurał, chyba myśli, że to by "magiczny strzał" haha, ale w sumie tydzień temu jego kuzynowi też się 2 bliźniaków urodziłodłukachna lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Cześć Wam widzę, że plany działania są i to wielkie cieszę się, że wszystko idzie ku dobremu
U mnie nadal słaba temp.. Już by podskoczyła, prawda..? Od następnego cyklu chyba zacznę mierzyć w innym miejscu.. Może będzie pewniejsza..
Lecę jeszcze spać do później
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Inffinito22 wrote:Dłukachna - o proszę, a mówią, że kwaśne to na chłopca a słodkie na dziewczynkę
Ja teraz na czekoladę nie mogę patrzeć, jakies ptysie tam zjadłam ale takiej "czystej" czekolady nie przełknę
Za to mięso zawsze bardzo lubiłam, ale teraz obiad bez mięsa to nie obiad
Znów dziennie mam tak, że do godziny 17 nie jestem w stanie zjeść nic konkretnego... tylko jogurty wciskam i wafle ryżowe, a ok 16-17 łapie mnie głód dopiero
Czarna, zdążyłam zaczarować! wszystkie 5 tabletek! ( bo więcej nie będziesz potrzebować, na następne cykle) A na monitoring będziesz szła?
Ja wam powiem z tymi bliźniakami.. jak mój się dowiedział, ze jestem w ciąży to mówi bliżniaki. wiecie jak to pytają " a jak myślisz, co będzie, syn, czy córka?" no to on wszystkim pepla, że on czuje, że bliźniaki będą no ja nie wiem co sobie ubzdurał, chyba myśli, że to by "magiczny strzał" haha, ale w sumie tydzień temu jego kuzynowi też się 2 bliźniaków urodziłoCzarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Jeszcze bliźniaki mogą być
Powiem Wam że mój strach ma dwa oblicza. Pierwsza rzecz to boję sie że i tak nic nie urośnie. Druga to że urośnie za dużo... W razie drugiej wersji nie podejmiemy się starań.
Sądzę, że to bardzo rozsądna decyzja
Mi dziś w pracy też szwagier i koleżanka mówiła, że normalnie tak mi brzuch wywaliło jakbym była w 3 miesiącu jak nie dalej i że bliźniaki będą
Śmiałam się, że jak wykraczą to będą przychodzić pilnować14 cykli starań
-
Ja wczoraj bylam w klinice oddac krew i porecepty... balam sie ze beda dzwonic ze musze powtorzyc badanie bi hormony jeszcze nie spadly przez to ze wczoraj tylko plamilam ale na czerwono... zadzwonilam bo nie wiedzialam co mam robic ze wzgledu na to ze wiedzialam ze dzis sie @ rozkreci na calego ale ja do 12 w pracy a klinika dzis do 12:30 a w poniedzialek swieto u nas kazaly panie przyjechac oddac krew itp i stwierdzily ze zobaczymy po hormonach czy to juz @ byla wczoraj... skoro sie do teraz nie odezwali (z wynikami z czwartku wieczora lub piatkowymi dzwonia po zamknieciu czasem i po 15) to znaczy ze wczoraj juz pewnie hormony ok i byla to juz @ mimo ze to tylko lekkie plamienie bylo... Dzis juz leje sie jak z kranu... Takze od jutra zaczynam Gonal...
Czarna ruszamy w takim razie wspolnie od Dnia dziecka
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700