Starania o dziewuszkę ;))
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam podkusil mnie tytul ale tak do konca nie da sie zaplanowac siedze na fioletowej i jedna pisala ze kochala sie 2dni przed liczyla na dziewuche a bedzie syn.
Temat taki troche rozrywkowy ale ja bym sie nie nakrecala bo co jak bedzie syn rozczarowanie murowane..
Ja po cichu mysle ze corka bedzie ale jedząc kwasy smieje sie do rodzicow ze wnuczce rosnie siusiak
Mimo wszystko zycze powodzenia -
nick nieaktualny
-
Ja to jestem przyzwyczajona do cchłopów bo się nimi zajmowalam jako niania, ale dziewczynka tez. Po cichu bym chciała chłopca, ale teraz to juz dla mnie obojętne. Bardzo bym chciała być w ciąży.
-
Temat zabawny jak dla mnie i osobiście nie wierzę w planowanie płci. My kochalismy się z mężem w dzień gdy powinien być chłopczyk, a mamy córeczkę Na plci nam akurat nie zależąło, tylko na zdrowym dziecku, ale według wszelkich znaków na niebie powinien być synek,a jest najlepsza na świecie córeczka. Także według nas reguły nie ma
Może w planowaniu płci coś jednak jest, bo w szpitalu św Zofii w Wawie jest taka poradnia: http://przychodnia.szpitalzelazna.pl/aktualnosci/poradnia-dziewczynka-czy-chlopiec
Może któraś starająca się pokusi się o wizytę w niejMama najcudowniejszych skarbów -
Cześć dziewczyny!
Utworzyłam dziś stronkę na Facebooku" Ustąp miejsca kobiecie w ciąży".
Po ostatnich moich doświadczeniach i opowieści innych kobiet postanowiłam coś zrobić w tym kierunku,zwrócić na to uwagę,żeby ludzie byli bardziej wyrozumiali...Nigdzie o tym nie mówią,ludzie udają,że problemu nie ma. A jak pojawi się ciężarna w sklepie to patrzą na nią jak na intruza który chce się wepchać w kolejkę...
Nie chcę tu spamować i zaśmiecać forum ale byłabym wdzięczna,gdybyście polubiły strone
Chciałabym żeby to się to rozeszło,może ktoś " z góry" w końcu zwróci na to uwagę,pojawią się nowe akcje,plakaty w autobusach,tramwajach,sklepach...może dotrze to do ludzi tych mniej życzliwych,może zmienią swoje egoistyczne zachowanie...
Wbijajcie na fejsa,wpiszcie : Ustąp miejsca kobiecie w ciąży i klikajcie lubie to
Zróbmy to dla nasAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyodnośnie do tematu . ja przy swojej pierwszej ciąży było mi obojętne, aby dziecko urodziło się zdrowe. Ale miałam ogromne przeczucia, że będzie dziewczynka i kłóciłam się ze swoim o płeć. Niestety ja poroniłam, ale w moim sercu pozostała Anastazja. Odnośnie kolejnej ciąży nadal nie zwracam na płeć moze być i chłopiec. Uważam, że może jak zajdę to wtedy znowu będę miała jakieś takie przeczucia. Na chwilę obecną mam pustke .
-