Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ja nie mam udostępnionego??? Yyyyhhhhhyyyyy już się robiKasia1987 wrote:Tuliska byłam po prostu ciekawa, bo nie umiem wejść na Twój wykresik, żeby podglądnąć
liczy się efekt! Teraz wszystko stoi przed Tobą otworem, jest szansa i to jest najważniejsze :*
No i oczywiście ciąże urojone włączamy
Ja się śmiałam, że już mnie dopadło, bo dawno nie miałam takiej niespokojnej nocy- budzenia, przewracania, złych snów. Ciekawe, czy owu też może tak działac
Ps. ja mam urodzinki 19go. A dzisiejszym solenizantkom prawdziwym, jak i urojonym życzę najlepszego zielonego

Powiem Ci Kasiu ze to taki pierwszy cykl od wielu miesięcy kiedy jakieś tam mikro nadzieje się pojawiają
A co do dziwnych snow to mnie rzadko się coś sni ale jeśli już zapamiętam to przerazona swoją wyobraźnią się budzę
w owu hormony szaleje więc wszystko mozliwe

-
Witam was dziewczyny, dawno mnie nie było

ja jestem z moim na urlopie nad morzem i odpoczywamy. głównie od pracy, ale też od starań.
co tutaj się się dzieje? jakieś pozytywne wieści?
Tuliska, Zołza:), Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skoro lekarz mówi że ok to jest okmisia1989 wrote:Słuchajcie mam taką rozkminie czy pęcherzyk w 10 dniu cyklu 18 mm nie jest za duży?
gin powiedział, że jest ok ale sama nie wiem...kazał przyjść w 16 dcMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Słuchajcie mam taką rozkminie czy pęcherzyk w 10 dniu cyklu 18 mm nie jest za duży?
gin powiedział, że jest ok ale sama nie wiem...kazał przyjść w 16 dc
Ja w tym cyklu w 11dniu mialam pecherzyk 18mm a cykle mam 29-34dniowe.
Ostatnio 32-34dniowe.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH