Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Pękł pęcherzyk na pewno na prawym jajniku. I na lewym w 95%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 14:08
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Uuu... to dzisiaj ogień w szopie !!!!
No już chyba poteraz to tylko rekreacyjnie
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
19Biedroneczka91 wrote:Ooo no to super:* teraz tylko czekać na testowanie:)LILITH.P wrote:super! super!!
będą bliźniaki!!!
Dzięki babeczki, ale wyszłam średnio optymistyczna.
Pogadaliśmy o przyszłości chwilę, więc jeśli teraz nie wyjdzie to mam miesiąc przerwy od clo na regenerację jajników. Kazał mi również odstawić termometr i inne pomocePóźniej pewnie jeszcze 3 cykle na clo pociągnę. Po nowym roku jeśli dalej nic nie będzie czeka mnie zapewne laparoskopia... A w ogóle to spytał czy nie chcę inseminacji! bo wtedy omija się szyjkę macicy, śluz który może zabijać plemniki i nasienie jest już wybrane w najlepszą armie...
I jakoś ta myśl o przyszłości mnie lekko zdołowała29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
A u mnie zaczął sie szał. W dodatku jest zupelnie inaczej niz w cyklach wczesniejszych. Po owulacji rano temperatura byla taka w miare, za to w ciagu dnia wcale nie wzrastala co dziwne, przyvtakim upale. A dzis poszla w gore i caly dzien sie czuje jakbym miala goraczke. Ciagle tez chce mi sie pic i bialy sluz sie wrecz ze mnie wylewa. I powiedzcie jak tu sobie nie roić jak organizm taki wredny:D
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Dzięki babeczki, ale wyszłam średnio optymistyczna.
Pogadaliśmy o przyszłości chwilę, więc jeśli teraz nie wyjdzie to mam miesiąc przerwy od clo na regenerację jajników. Kazał mi również odstawić termometr i inne pomocePóźniej pewnie jeszcze 3 cykle na clo pociągnę. Po nowym roku jeśli dalej nic nie będzie czeka mnie zapewne laparoskopia... A w ogóle to spytał czy nie chcę inseminacji! bo wtedy omija się szyjkę macicy, śluz który może zabijać plemniki i nasienie jest już wybrane w najlepszą armie...
I jakoś ta myśl o przyszłości mnie lekko zdołowała
19Biedroneczka91 wrote:Za pierwszym razem przestałam czytac na jesli teraz nie wyjdzie, bo mnie zdenerwowalas:) ale doczytalam do konca. Zycze Ci zeby wyszlo!!! A Twoja najbliższą przyszloscia beda brudne pieluchy i nieprzespane noce. Sila rzeczy termometr i inne owulacyjne sprawy, beda musialy zostac odlozone:)
Biedroneczko jesteś kochana!
Zatem ogarniam się - głowa do góry, małe cycki do przodu i czekam na testowanie29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
19Biedroneczka91 wrote:Ojej:*:* slodziutko:* ja tez wierzylam ze wrzesien bedzie dobry. W tamtym roku we wrzesniu zobaczylam 2 kreski. Teraz tez na to licze:)
i Wam wszystkim tez zycze 2 kreseczek:*:*
ja też liczę na wrzesień bo tego miesiąca ale 7 lat wstecz zaszłam w ciążę09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
dziewczyny zerknijcie na mój wykres bardzo was proszę
coś mi się wydaje że ten cykl jest dziwny jestem już po owu i brzusio mnie boli dzisiaj a śluzu ani troszkę nie mam -
nick nieaktualny19Biedroneczka91 wrote:Za pierwszym razem przestałam czytac na jesli teraz nie wyjdzie, bo mnie zdenerwowalas:) ale doczytalam do konca. Zycze Ci zeby wyszlo!!! A Twoja najbliższą przyszloscia beda brudne pieluchy i nieprzespane noce. Sila rzeczy termometr i inne owulacyjne sprawy, beda musialy zostac odlozone:)
Kochana glowa do gory, tyle przezylas, a stres ma bardzo duzy wplyw, sama o tym wiesz. :* wiec zero zalamek! to przyjdzie ,ale w tym czasie kiedy nie bedziesz sie spodziewala :*)Parsleyek lubi tę wiadomość