Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mnie nie bolało to badanie, ale miałam drożne. Minimalnie spięło mnie jak przy @ ale nic więcej, więcej stresu niż to warte Rano stawiłam się do szpitala, dostałam zastrzyk w dupsko z ketonalu a po południu już w domu
pola89 lubi tę wiadomość
-
A wiecie jak mnie dzis maz w nocy przestraszył? Obudziłam sie a on mi z termometrem przy głowie i mowi, ze sprawdza temperaturę, bo strasznie jestem gorąca jak piec Hahaha no i fakt jakoś ostatnio mi ciepło bardzo, a ja zawsze taki zmarzlak
pola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:A wiecie jak mnie dzis maz w nocy przestraszył? Obudziłam sie a on mi z termometrem przy głowie i mowi, ze sprawdza temperaturę, bo strasznie jestem gorąca jak piec Hahaha no i fakt jakoś ostatnio mi ciepło bardzo, a ja zawsze taki zmarzlak
Violet146 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzezabella wrote:Witam się jeszcze z łóżka
Przespałam ponad 12h, a temperatura ani drgnęła za to śluzu od wczoraj brak.
Wiecie może czy przypadkiem tarczyca nie ma nic wspólnego z ta sennością?Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Pestka
Może to dobre objawy? który to dc? Ale ten mąż z termometrem to mnie rozbawił hehehehe
Dzezabella
A owu powinna już być wg innych objawów? Szczyt śluzu jest zazwyczaj dzień przed owu, więc może temperatura jutro pójdzie w górę?
A tarczyca na pewno ma jakiś wpływ na senność, ale dokładniej, to nie wiem co i jak...
Emidomi
Mam podobne rozsterki z tym hsg... W piątek idę do gina i zobaczymy kiedy będę mieć robione wolałabym jak najszybciej, ale nie wiem jak to jest ze szpitalami i lekarzami po świętach, a przed nowym rokiem... Akurat w ten tydzień by pasowało a jak nie to dopiero w styczniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 11:57
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pestka1 wrote:Pola89 dzis jest 21 dzien cyklu, kulka dni temu miałam podwyższona temperaturę ale ostatnio nie mierzyłam. W majtkach mokro az co chwile latam do łazienki bo wydaje mi sie, ze dostałam okres
A przypomnisz mi, który to Wasz cykl starań?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pestka1 wrote:A wiecie jak mnie dzis maz w nocy przestraszył? Obudziłam sie a on mi z termometrem przy głowie i mowi, ze sprawdza temperaturę, bo strasznie jestem gorąca jak piec Hahaha no i fakt jakoś ostatnio mi ciepło bardzo, a ja zawsze taki zmarzlak
Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
A w ogole to cześć dziewczyny, przesyłam mnóstwo pozytywnej energii:) i jeszcze więcej wirusków: AAAAAAAAAAAPSIIIIIIK:)
Dzezabella, Lubię_czekoladę, pola89, emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:A w ogole to cześć dziewczyny, przesyłam mnóstwo pozytywnej energii:) i jeszcze więcej wirusków: AAAAAAAAAAAPSIIIIIIK:)
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:aha a jakie są objawy jak się ma polipa ?
Ja nie mam żadnych. Na usg wyszło. I to nawet duży bo ma 4 cm dziadostwo. W każdym bądź razie trzeba zlikwidować bo może przeszkadzać w zajsciu w ciążęLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzezabella wrote:Witam się jeszcze z łóżka
Przespałam ponad 12h, a temperatura ani drgnęła za to śluzu od wczoraj brak.
Wiecie może czy przypadkiem tarczyca nie ma nic wspólnego z ta sennością?[/QUOTE
Ja mam niedoczynność - senność nieustanna, zimno mi i ogólnie brak energii do życia.
Jakie masz Tsh?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Pola89 ostatnie dwa cykle miałam po 26, ale do tej pory zawsze 28.
Czekoladka, miesiączkę powinnam dostać 20 grudnia ale nie wiem czy wytrzymam i nie zrobię wcześniej
mi laski okres wypada 22 grudnia, źle wam podałam wcześniej a zatestuje w nd moze