Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Dziewczyny dziś mam 12dc (przy cyklach 32 dniowych) i strasznie kłuje mnie prawy jajnik, test owulacyjny wyszedł negatywny i wydaje mi się że to jeszcze za szybko na owulację
Kochana to ledwie co mi wychodzi owulacja w 12 dc
Na 25dc -
Cześć dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było ..
Waldi- patrząc na to co się dzieje w naszej Służbie Zdrowia jest nadzieja na to, że to ogromna pomyłka ten cholerny wynik!!Trzymam kciuki!! :*
Zapachmalin- G R A T U L A C J E !!! jak to miło czytać, że komuś się jednak udało
Ja w moim pierwszym cyklu starań idę na ,, żywioł'' bez mierzenia tempki itd. Zbyt późno się skapnełam o tym że wypadałoby ją od początku cyklu mierzyć, a ja już w połowie :p ale czytam i uczę się od Was !zapachmalin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
zapachmalin wrote:Cześć Dziewczyny!
Żeby dobrze zakończyć ten poniedziałek przynoszę Wam dobrą wiadomość. Waldi proszę nie pogniewaj się na mnie
Udało się. Koniec 4 tygodnia. Ginka zrobiła usg, jest pęcherzyk. Jutro wynik bety.
Superczulam ze tak bedzie
tez czulas tylko chwalic sie nie chciałas
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Robiłam w sobotę po południu (18dpo) wyszła mega słaba druga, w niedziele rano (19dpo) wyszły już dwie dobrze widoczne, a dzisiaj byłam u ginki i potwierdziła. Krew robiłam dwa razy i za pierwszym razem wyszła a za drugim nie.
i sie nie pochwalilas?! zawiodlam sie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Oby
w poprzednim cyklu nie wyszedł mi ani jeden test owulacyjny pozytywnie, robiłam wyniki i mam prolaktynę 820 przy normie 496...
nie chcesz isc do gina po tabletki na zbicie? wysoka prolaktyna moze uniemozliwiac owu...
podobno korzen lukrecji tez pomaga na prolaktyne ale nie jest dla osob z nadcisnieniem -
91patka91 wrote:wczoraj powiedzialam swojemu ze dzis bedzie
a dzis sie okazalo ze @ znow sie nasilila powiedzialam ze nici i swierdzil ze nie bedzie bo moja "pipa ma awarie"
Padłam...Aż Małż się przebudził! Hahaha
Faceci..
91patka91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)