Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o pierwszą ciążę
Odpowiedz

Starania o pierwszą ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2024, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem tutaj nowa i szukam słowa wsparcia
    Cykle mam 30-32 dniowe
    3 cykl staramy się mężem o dziecko
    W tym cyklu jestem jakoś strasznie spokojna a mianowicie
    6 dni przed miesiaczka, ktora powinna być 11.11 dostałam różowego plamienia dosłownie kilka kropelek przez 2 dni
    Dziś tj 4 dni przed okresem plamienie ustało
    Podbrzusze nie boli mnie tak jak zwykle a złapie mnie delikatny skurcz parę sekund i puszcza może 2-3 razy dziennie
    Robiłam test 6 dni przed okresem o czulosci 25 wyszedł negatywny
    Dziś po pracy czyli 4 dni przed okresem koło 16 zrobila test o czulosci 10 negatywny

Czy jest jakaś nadzieja ?
    Plamienie jasnorozowe nie z kazda wizytą w toalecie było 2 dni i ustało
    Czy jest szansa na ciaze czy już wszystko stracone ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ