Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o pierwszą ciążę
Odpowiedz

Starania o pierwszą ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Znajoma

Wysłany: 7 listopada, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem tutaj nowa i szukam słowa wsparcia
    Cykle mam 30-32 dniowe
    3 cykl staramy się mężem o dziecko
    W tym cyklu jestem jakoś strasznie spokojna a mianowicie
    6 dni przed miesiaczka, ktora powinna być 11.11 dostałam różowego plamienia dosłownie kilka kropelek przez 2 dni
    Dziś tj 4 dni przed okresem plamienie ustało
    Podbrzusze nie boli mnie tak jak zwykle a złapie mnie delikatny skurcz parę sekund i puszcza może 2-3 razy dziennie
    Robiłam test 6 dni przed okresem o czulosci 25 wyszedł negatywny
    Dziś po pracy czyli 4 dni przed okresem koło 16 zrobila test o czulosci 10 negatywny

Czy jest jakaś nadzieja ?
    Plamienie jasnorozowe nie z kazda wizytą w toalecie było 2 dni i ustało
    Czy jest szansa na ciaze czy już wszystko stracone ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ