Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdanka wrote:Biorę to wszystko 🙂
Dodatkowo suplementacja omegi podobno dobrze wpływa na pcos więc biorę 1200 mg
Ja mam bardzo powiększone jajniki i mnóstwo drobnych pęcherzyków, pcos widoczne gołym okiem na USG 😁
A u Ciebie cykle się wyregulowały po suplementacji?Magdanka lubi tę wiadomość
-
Teraz wątek był na 22 stronie 😳
Dziewczyny, rzadko się udzielam.
Ostatnio zrobiłam sobie przerwę od forum, ale i tak nie mogę się odciąć całkowicie i podczytuję Nasz wątek regularnie 😉S.Roszpunka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Powiem Wam że jestem zażenowana moderatorami tego forum, że w ogóle nie reagują na ten spam.
Butterfly23, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Powiem Wam że jestem zażenowana moderatorami tego forum, że w ogóle nie reagują na ten spam.
Powinni wprowadzić funkcję, żeby jako moderatorzy akceptowali nowe wątki zanim będą wyświetlane 😉Butterfly23, S.Roszpunka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Ale wydaje mi się, że to tak jest tylko na „starając się - ogólne” i „w oczekiwaniu na owulację”. Pozostałe wątki są wolne od tego spamu.
Dziwi mnie to, że nie ma żadnego komunikatu z ovu 🤷🏻♀️Zbuntowana lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Admini kompletnie nie ogarniają tego szajsu. Widać że forum ma zerowe zabezpieczenie. Jak dla mnie to jest żenujące.
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Miłego dnia dziewczyny
U nas dziś pochmurno i deszcz wisi w powietrzu, trochę mi mniej żal że idę do pracy na 13 h 😂S.Roszpunka, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Udanego dnia!
Wczoraj urodzinki nasz seniorki rodu (😂) udane. Babcia zadowolona. Dziś urodziny ma mój tata, ale tylko zadzwonię do niego, bo na sobotę nas zaprosił na poczęstunek 🙂
Odliczam dni do urlopu, pozostało 11 🤦🏼♀️ ale tylko 8 pracujących (nie licząc dzisiejszego dnia!)
Pinkflower, trzymam kciuki za Twój monit!
Czy jeszcze mamy w zanadrzu jakieś wizyty w tym tygodniu? 🙂17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
U mnie też pochmurno i deszczowo a muszę ogarnąć prania. W piątek wylatujemy a ja mam nic nie ogarnięte jeszczeDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dużo zdrowia dla Taty roszpunko
Ja mam w piątek wlew z accofiluS.Roszpunka, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Jednorożec czyli zaraz urlopik, bardzo zazdroszczę 🥰
U mnie jeszcze trochę do urlopu i zaczynam sezon imprezowy bo będę świętowała swoją 30stkę 😁Butterfly23 lubi tę wiadomość