Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, smacznej Kawusi życzy Smerfetka

Dziewczyny mój Synek ma już roczek 🎈
Bezimienna, ogromne gratulacje!
Pandzia.. a Twój suwaczek to dostał jakiegoś turbo przyspieszania 😁 Mam wrażenie że tydzień temu dowiedziałam się, że jesteś w drugiej ciąży a tu już ponad 30 tydzień!
pandzia 🐼, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla malucha ❤️Smerfetkaa wrote:Dzień dobry, smacznej Kawusi życzy Smerfetka

Dziewczyny mój Synek ma już roczek 🎈
Bezimienna, ogromne gratulacje!
Pandzia.. a Twój suwaczek to dostał jakiegoś turbo przyspieszania 😁 Mam wrażenie że tydzień temu dowiedziałam się, że jesteś w drugiej ciąży a tu już ponad 30 tydzień! -
Smerfetko, wszystkiego co najpiękniejsze dla synka 😍🎂
Oj zdecydowanie leci ta ciąża szybko 🤭
Jak tam wasze maluchy? Sporo porodów na wątku było rok temu, to etap dużych zmian 😍2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
Diagnostyka poronień nawykowych
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 G. 2890g 54cm 💖
2026:
29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
31.01 beta 1049, prog 26
02.02 beta 3460, prog 33.5
16.02 CRL 7.3mm 128♥️
Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox, prolutex
Czekamy na chłopca 🥰🩵

-
Pandzia, matko, Ty zaraz rodzisz :o
Jakie wybraliście imię dla synka?
U nas wszystko ok, mała ciągle nie odważyła się sama iść mimo że wg fizjo jest fizycznie gotowa
Poza tym włączył jej się jakiś bunt roczniaka 🤡 także jest wesoło
Jeszcze 2.5 tyg i wracam do pracy, okropnie mnie to stresuje -
Jakoś ciężko mi w to uwierzyć,że już w przyszłym miesiącu 👀 bo będę mieć CC.
Imię od początku mamy wybrane, jeszcze przy Gabrysi jak nie znaliśmy płci to chciałam dla chłopca Tomuś i tak zostaje:)
U nas takie pierwsze kroczki były od czasu do czasu ale zaczęła chodzic tak około 14ms. Za to jest bardzo rozgadana. Chciałam zapisać na 18ms jakie mówi słówka ale było tego zbyt dużo 😅 teraz od jakiegoś czasu buduje już krótkie zdania, ogólnie spokojnie się z nią idzie dogadać. ☺️
Tyle czasu poza pracą, na pewno początki nie będą należeć do najłatwiejszych. Trzeba będzie pogodzić obowiązki domowe, malucha i pracę. Jednak na pewno dasz sobie radę 💪🏼 u mnie jeszcze długa przerwa się szykuje więc rozumiem znakomicie obawy przed powrotem 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 14:26
Elza1234 lubi tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
Diagnostyka poronień nawykowych
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 G. 2890g 54cm 💖
2026:
29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
31.01 beta 1049, prog 26
02.02 beta 3460, prog 33.5
16.02 CRL 7.3mm 128♥️
Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox, prolutex
Czekamy na chłopca 🥰🩵

-