Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
Odpowiedz

Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚

Oceń ten wątek:
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: 29 maja, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się jeszcze w dwupaku, do lokatora nie dotarło wypowiedzenie o zwolnieniu lokum 😆.

👩 31 l.
    AMH 2,72
    MTHFR, PAI: hetero
    Hashimoto

🧔🏻‍♂️ 36 l.
    Obniżone wyniki nasienia.

02.03.2023 - 💔 5+6

29.04.2026 👶 - 3,1 kg 👀 , it’s a boy 😍

preg.png
  • pandzia 🐼 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna wrote:
    Melduję się jeszcze w dwupaku, do lokatora nie dotarło wypowiedzenie o zwolnieniu lokum 😆.
    Ale wygodnie w brzuszku 🤗 pamiętam jak mi się ciągnęła końcówka ciąży.. urodziłam w 40+4. Ciekawe czy zdążysz jeszcze w maju 🤭

2023:
    2x CB
    2x puste jajo płodowe
    💔
    Diagnostyka poronień nawykowych
    2024:
    Marzec ⏸️
    Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
    słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
    26.11 G. 2890g 54cm 💖
    2026:
    29.01 beta 344, prog 24.3, TSH 3.5 🔴
    31.01 beta 1049, prog 26
    02.02 beta 3460, prog 33.5
    16.02 CRL 7.3mm 128♥️
    Duphaston, cyclogest, neoparin, acard, encorton, euthyrox, prolutex

preg.png
    age.png
    age.png
  • Bezimienna Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pandzia 🐼 wrote:
    Ale wygodnie w brzuszku 🤗 pamiętam jak mi się ciągnęła końcówka ciąży.. urodziłam w 40+4. Ciekawe czy zdążysz jeszcze w maju 🤭
    Zaczynam wątpić, bo u mnie nic a nic się nie dzieje spektakularnego. Chyba, że zadziałają magiczne moce pełni księżyca xD

👩 31 l.
    AMH 2,72
    MTHFR, PAI: hetero
    Hashimoto

🧔🏻‍♂️ 36 l.
    Obniżone wyniki nasienia.

02.03.2023 - 💔 5+6

29.04.2026 👶 - 3,1 kg 👀 , it’s a boy 😍

preg.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezimienna wrote:
    Zaczynam wątpić, bo u mnie nic a nic się nie dzieje spektakularnego. Chyba, że zadziałają magiczne moce pełni księżyca xD
    Pytałam położna na szkole rodzenia i mówiła że serio jest dużo porodów podczas pełni 🙈
    Ja pamiętam, że też myślałam że nic się nie dzieje ale w dniu kiedy odeszły mi wody dostałam biegunki i nie miałam apetytu i miałam taki uczuć „a może to dziś?”
    Życzę Ci ogromnie spokojnego rozwiązania ♥️ wiadomo, będzie bolało 😅 ale oby jak najmniej

age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pandzia, a Ty jak się czujesz?
    Wiecie już czy będzie dziewczynka czy chłopiec?

age.png
‹‹ 1505 1506 1507 1508 1509
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ