Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest na tym wątku tyle wsparcia i wiedzy, że nawet ja, mimo że niedawno tu się w ogóle odezwałam do Was, chętnie zostanę.
Gradiola, Pinkflower lubią tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Hej dziewczyny!
Wpadłam zobaczyć czy Pandzia przypadkiem nie urodziła ale chyba jeszcze nie? 😁 Pandzia jak nastrój? Wszystko gotowe? Nie pamiętam czy pisałaś, będziesz rodzic naturalnie czy masz wskazania do CC? Ah pamiętam te emocje na końcówce 🥰
Elza wspaniałe wieści gratulacje! Masz swój mały wielki cud ❤️ oby dolegliwości ciążowe cię nie dopadły 🤞
Pinki u ciebie pewnie już widać brzuszek?jak samopoczucie?
Magdanka ciesze się że na prenatalnych wszystko w porządku, ciekawe kto tam u ciebie zamieszkał 🩷🩵
Echo, Butterfly, Roszpunka, Jednorożec, Alauda, Smerfetka i nowe dziewczyny - trzymam kciuki żeby i u was niedługo wyszła tęcza 🌈
Chciałabym tu być częściej i bardziej na bieżąco ale nawet siku robię teraz w biegu i jakoś tak czasu brak 🫣☺️
Elza1234, Butterfly23, siesiepy lubią tę wiadomość
-
Hej Izzy, ostatnio pytałam co tam u Was ☺️ to zrozumiałe, że nie masz czasu na forum ☺️
Ja jeszcze w dwupaku, czuje się ogólnie dobrze ( oczywiście brzuszek już przeszkadza, jest ciężko, czasem nie mogę za długo ustać itp) czekam z niecierpliwością na Małą. Moja przyjaciółka dzisiaj urodziła to emocje były jakbym już rodziła janastawiona jestem na SN
A tak to gotowe wszystko,tylko Gabrysi brak 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2024, 22:10
Gradiola, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
pandzia 🐼 wrote:Hej Izzy, ostatnio pytałam co tam u Was ☺️ to zrozumiałe, że nie masz czasu na forum ☺️
Ja jeszcze w dwupaku, czuje się ogólnie dobrze ( oczywiście brzuszek już przeszkadza, jest ciężko, czasem nie mogę za długo ustać itp) czekam z niecierpliwością na Małą. Moja przyjaciółka dzisiaj urodziła to emocje były jakbym już rodziła janastawiona jestem na SN
A tak to gotowe wszystko,tylko Gabrysi brak 🤭
U nas w porządku, ciężko uwierzyć że Zuzia za chwilę skończy 8 miesięcy. Czas leci jak szalony ☺️ aktualnie walczymy z rozszerzaniem diety i zabezpieczaniem mieszkania bo mała zaczęła się dość szybko przemieszczac, pies już nie ma spokojnego życia 😅 -
izzy91 wrote:W takim razie trzymam mocno kciuki żeby udało się urodzić SN i żeby poszło gładko i przyjemnie 😁 masz jeszcze jakaś wizytę przed terminem gdyby się nie zaczęło?
U nas w porządku, ciężko uwierzyć że Zuzia za chwilę skończy 8 miesięcy. Czas leci jak szalony ☺️ aktualnie walczymy z rozszerzaniem diety i zabezpieczaniem mieszkania bo mała zaczęła się dość szybko przemieszczac, pies już nie ma spokojnego życia 😅
Macie tyle radości w domu i oczy wkoło głowy zapewne 🤭 nie smakują jej papki czy ma odruch wypluwania? Oj etap z pieskiem trzeba po prostu przeczekać. Dzieci mojej siostry też tak miały, ogon oczywiście najbardziej cieszył się zainteresowaniem. 😀2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
izzy91 wrote:Hej dziewczyny!
Wpadłam zobaczyć czy Pandzia przypadkiem nie urodziła ale chyba jeszcze nie? 😁 Pandzia jak nastrój? Wszystko gotowe? Nie pamiętam czy pisałaś, będziesz rodzic naturalnie czy masz wskazania do CC? Ah pamiętam te emocje na końcówce 🥰
Elza wspaniałe wieści gratulacje! Masz swój mały wielki cud ❤️ oby dolegliwości ciążowe cię nie dopadły 🤞
Pinki u ciebie pewnie już widać brzuszek?jak samopoczucie?
Magdanka ciesze się że na prenatalnych wszystko w porządku, ciekawe kto tam u ciebie zamieszkał 🩷🩵
Echo, Butterfly, Roszpunka, Jednorożec, Alauda, Smerfetka i nowe dziewczyny - trzymam kciuki żeby i u was niedługo wyszła tęcza 🌈
Chciałabym tu być częściej i bardziej na bieżąco ale nawet siku robię teraz w biegu i jakoś tak czasu brak 🫣☺️
Hej izzy, dziękuję że pytasz 😘 czuje się raczej dobrze, na pewno dużo lepiej niż na początku i już tyle nie śpię. Widać brzuszek ale nie jest jeszcze jakiś bardzo duży, właściwie to dobrze bo mieszczę się w płaszcze jesienne i zimowe, z kurtkami już gorzej 😅
To zrozumiałe, że brakuje Ci czasu na forum bo Zuzia wypełnia Ci dzień. Pozdrowienia dla Was 😘
Dziewczyny, przepraszam że się mnie udzielam ale jestem, podczytuje i kibicuje ❤️ po prostu jakąś mam mniejszą potrzebę tego chwilowo. Załatwiam też różne rzeczy na L4, nawet nie dla mnie ale pomagam rodzicom w różnych formalnościach i tak leci.Gradiola lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Hej, zrobiłam dziś progesteron i wynik pozytywnie mnie zaskoczył ☺️ 36,60ng/ml w tylko na duphastonie, więc we krwi nie wychodzi. To mój rekord, poprzednio najwyżej miałam 23,4.
Elza1234, pandzia 🐼, Ewel1991, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
aszin wrote:Hej, zrobiłam dziś progesteron i wynik pozytywnie mnie zaskoczył ☺️ 36,60ng/ml w tylko na duphastonie, więc we krwi nie wychodzi. To mój rekord, poprzednio najwyżej miałam 23,4.
Aszin, piękny wynik 🥰
Kiedy będziesz testować? 🤞😘aszin lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Pinkflower wrote:Aszin, piękny wynik 🥰
Kiedy będziesz testować? 🤞😘Elza1234, Pinkflower, siesiepy lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
IVF?
Dziękuję, oczywiście już się nakręciłam 🙄 to będzie upadek z wysokiego konia.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
👩
🧑🏻
IVF?
Aszin, ogromny ten prog! Ja nigdy nie miałam ponad 10 a teraz przy dwóch kreskach było 20 coś po raz pierwszy w życiu. Nie jestem wielkim znawca ale ciężko się nie nastawiać przy takim wyniku
Moni89 lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
aszin wrote:Jeśli jutro nie będzie cienia po ovi to pewnie w poniedziałek już zatestuje 🫣
aszin lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 stymulacji letrozolem ❌
29♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR
03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
~Będziesz w pocie czoła walczyć o swój świat -
Aszin, prog jest obiecujący ☺️ trzymam mocno kciuki za testowanie!
Właśnie też myślałam o Jednorożcu. Ten cykl miała podwójnie testować 🤔 mam nadzieję,że wszystko u Ciebie w porządku 🍀2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'
-
aszin wrote:Dziękuję, oczywiście już się nakręciłam 🙄 to będzie upadek z wysokiego konia.
Ja też testuję w tygodniu, pewnie w środę. To był nasz pierwszy cykl takiego starania prawdziwego i już rozumiem to określenie ciąży urojonej w drugiej fazie cyklu 🥶 wszystko się zgadza jak przy pierwszej ciąży ale myślę, że to może być moja głowa i też mocno się potrubuje jak dostanę okres …. -
Magdanka wrote:Pandziulka a czemu Ty nie śpisz o 2 w nocy? 😱
Miłego dnia kochane 💕
Miłego 😘aszin, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
✅
❌
On:
✅
👩🏼95'
👨🏼93'