Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie 10 dni po ovi biel absolutna, więc fajnie się wypłukało ☺️ cieszę się, że nie musiałam na to czekać jak niektóre dziewczyny 😁
Miłego dnia!🍀Ewel1991, Elza1234, S.Roszpunka, Smerfetkaa, alauda, Pinkflower, Echo, siesiepy lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Ewel poczekaj jeszcze z 3 dni, 8dpo to bardzo wcześnie. Mi kreski wychodziły gdzieś 13-14dpo - ale ja też jestem jakaś inna.
Aszin, testujesz dzisiaj, czy odczekasz kilka dni?
Miłego dnia dziewczyny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2024, 07:15
Ewel1991, Elza1234, aszin lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Zatestowalam, ale jest jeszcze wcześnie. Będę powtarzać, ale jeszcze nie wiem kiedy
Ewel1991 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
03.2024 💔💔 8tc
3 stymulacje Clostilbegyt ✖️
👩
✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
🧑🏻
✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp
🔜 Konsultacja andrologiczna
IVF?
Staję na głowie, by lecieć do chmur
Do licha, spadam znów w dół -
Hej dziewczyny, mam nadzieję, że za kilka dni będzie u Was wysyp kresek na testach 😊
Ja dziś wizytuję koło 17 i bardzo proszę o kciuki 😊 od wizyty na IP z dwa razy było jakieś śladowe plamienie ale w większości spokój, mam zaraz urodziny i dobre wiadomości byłyby najpiękniejszym prezentemEwel1991, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Aszin - jak wytrzymasz to za dwa - trzy dni dopiero testuj ☺️ ja w tym cyklu nie mam ani jednego testu i chyba nie będę kupywać nawet
Cel - 🤞🏼 🍀
Ewel- dobrze że masz wyższą temperaturę, ja o takiej to marzyć mogę 😅 co prawda wysokość temperatury nie jest aż tak ważna jak różnica między pierwszą a drugą fazą, ale wiecie jak jestaszin, Ewel1991 lubią tę wiadomość
-
Witam was, nie pisałam dawno, ale nie było o czym. Wczoraj dostałam okres. Zalewa mnie jak nie wiem co. W tym cyklu się nie stymuluje i nie idę na monit. Muszę odpocząć trochę. Wroce do tematu po nowym roku. Będziemy się kochac regularnie ale bez parcie i spiny
-
Jednorożec - cieszę się że napisałaś, bo zaczęłyśmy się martwić. Takie działanie jak opisujesz też jest okej! Trzymaj się Kochana 😘
-
Hej kochane 🥰
Aszin i Ewela wydaje mi się że to jeszcze za wcześnie na testowanie i w najbliższych dniach można spodziewać się jasnej odpowiedzi 🙂🤞
Jednorożec taki odpoczynek głowy jest bardzo potrzebny. Będziesz miała czas aby skupić się na innych sprawach, a nie tylko stymulacji i monitoringach.
Cel kciuki za wizytę 🤞
Ja też dzisiaj mam wizytę, ale jestem dziwnie spokojna. Dziwnie jak na mnie bo zawsze się bałam 🙂Cel95 lubi tę wiadomość
-
Magdanka wrote:Hej kochane 🥰
Aszin i Ewela wydaje mi się że to jeszcze za wcześnie na testowanie i w najbliższych dniach można spodziewać się jasnej odpowiedzi 🙂🤞
Jednorożec taki odpoczynek głowy jest bardzo potrzebny. Będziesz miała czas aby skupić się na innych sprawach, a nie tylko stymulacji i monitoringach.
Cel kciuki za wizytę 🤞
Ja też dzisiaj mam wizytę, ale jestem dziwnie spokojna. Dziwnie jak na mnie bo zawsze się bałam 🙂
Kciuki też za Twoją 😊 o której masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2024, 10:00
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Mnie usg uspokoiło na jakieś 3 dni, znowu czuję lęk lekki wewn, że może serduszko nie bije.
Choc nie powinnam mieć powodów tak myśleć, bo na razie naprawdę wszystko jest książkowo -
Elza1234 wrote:Mnie usg uspokoiło na jakieś 3 dni, znowu czuję lęk lekki wewn, że może serduszko nie bije.
Choc nie powinnam mieć powodów tak myśleć, bo na razie naprawdę wszystko jest książkowo
Elza, Ty jesteś chyba też młodziutka no nie? Czemu miałoby być źle? Już zaszłaś tak dalekoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2024, 10:13
Wznowienie starań 09'24
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Elza1234 wrote:Mnie usg uspokoiło na jakieś 3 dni, znowu czuję lęk lekki wewn, że może serduszko nie bije.
Choc nie powinnam mieć powodów tak myśleć, bo na razie naprawdę wszystko jest książkowo
Elza też tak miałam aż do prenatalnych, dopiero po nich mi odpuściło. Wiadomo nadal się martwię, ale już nie tak chorobliwie. Liczę że i u Ciebie już niedługo te myśli odpuszczą 🙂
Cel wizytę mam o 16.Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja Was rozumiem że się martwicie 🥹 ale w końcu dla każdej z Nas musi wyjść tęcza. U Was ta tęcza się ładuje i nie może być inaczej! 🤞🏼 ja trzymam kciuki mocno za Was i poprosze o kciuki za mnie aby starczyło mi sił na te starania 🥹 kolezanka z pracy dzisiaj pochwaliła się dobrymi wieściami a ja czuję jakbym dostała z liścia.. proszę przetłumaczyć mi że ciążę innych osób nie odbierają mi szans na moją 🥹
Cel95 lubi tę wiadomość
-
Cel95 wrote:Elza, Ty jesteś chyba też młodziutka no nie? Czemu miałoby być źle? Już zaszłaś tak daleko
Moja głowa nie jest już taka sama -
to dzisiaj dzień wizyt
Kciuki Cel, Magdanka, Pinki !
Elza, może Tobie tez trochę odpuści po prenatalnych, to już taki krok milowy. :*Cel95, Elza1234, Pinkflower lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'