Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję ❤️
Elza ma rację, że mój organizm musi się trochę zregenerować. Proces dojrzewania pęcherzyków w jajnikach trwa 3 miesiące zanim jeden z nich osiągnie pełna dojrzałość i zostanie uwolniony podczas owulacji. Dlatego pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość i dbać o siebie tak jak to robiłam dotychczas.
Alauda, to bardzo dobry kierunek. Zrobię listę badań/zabiegów, które pomogłyby mi zwiększyć szanse na implantację przy adenomiozie i endometriozie.
Aszinku, Tobie też łatwo nie jest 🫂 obie walczymy dalej i bardzo liczę, że niedługo u Ciebie zaskoczy 🙏❤️ Chociaż wiem, że teraz przez nieobecność męża wszystko się przesunie w czasie 🙈2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 09.2024 ✖ mezoterapia
- 11.2024 ✖
- 12.2024❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 02.2025
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo, kciuki za regenerację😊
Na pewno jako bardziej doświadczone dziewczyny robicie już masę rzeczy.
Ja z mojej strony zawsze każdemu polecam spróbować jogę pod hormony, świetne ćwiczenia które można sobie rano zrobić, poprawiło mi się po nich samopoczucie i owulacje, sluz płodny. Naprawdę zauważyłam różnice. I po prostu bardzo ją polubiłam, poprawiała mi humor każdego dnia, nie był to taki obowiązek tylko przyjemność.
https://youtu.be/5JvbjrLESPs?si=xjvbwZT94RqIOo2- jest kilka jej filmików z tej serii, niby w tytule pcos, ja go nie mam, ale naprawdę po prostu czułam różnicę w okresie około owulacyjnym!
Echo, alauda, Butterfly23 lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 🙏
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Echo, Aszin póki walczycie to jesteście zwycięzcą 🙌🏻❤️
Echo to dobry plan żebyś się zregenerowała popieram i trzymam kciuki. Ten Twój organizm jeszcze Cię zaskoczy
W temacie ćwiczeń to ja jestem zawsze za. Jakakolwiek aktywność fizyczna dobrze wpływa na cały organizm: fizycznie i psychicznie 👍🏻Echo, Cel95 lubią tę wiadomość
-