Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
S.Roszpunka wrote:Zwatpienie ze bedzie ciaza. Do proga sie nie przyczepiam, bo jest rewelacyjny. 2 dni temu byl dużo niższy (20,22)
Oczywiście ze testowałam 😂 wiedziałam ze bedzie 1 kreska. Ale na tych nieszczęsnych "internetach" juz są kreski w 4dpt, w 5 tym bardziej. Achhh, minie mi 🙂 Wprawdzie na dzisiejszym teście mąż cos tam widział, ale mu powiedziałam ze widzi to co chce widzieć. Ogólnie mąż mnie dziś drażni 😂 progesteron dziala 😂 ja teraz wszystko zwalam na progesteron 😂 ze jem kapustę kiszoną, popijam koktajlem truskawkowym tez zwalam na proga 😂
Dlatego Ci napisałam o moim przypadku. W 5 dpt była biel vizira. 7 dpt to jest taki dzień gdzie można już powiedzieć, że jak jest jedna kreska, to raczej nic się nie zmieni. Ale dziś dalej jest piłka w grze. Ja nie puszczam kciuków ✊🏻🍀S.Roszpunka lubi tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)
Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Witam Was wszystkie,
my jesteśmy zapisani do kliniki 11 lipca. Więc krok w przód. Dużo ryzykuje, ale podjęłam się zmiany pracy, bo niestety, obecną choć ja bardzo lubię, źle na mnie wpływała. Dużo by opowiadać, ale stresu miałam co nie miara, duży nacisk i zero pomocy, więc trzeba zadbać o swoje zdrowie.
Opowiedzcie co u Was słychać?
-
Bezimienna wrote:Witam Was wszystkie,
my jesteśmy zapisani do kliniki 11 lipca. Więc krok w przód. Dużo ryzykuje, ale podjęłam się zmiany pracy, bo niestety, obecną choć ja bardzo lubię, źle na mnie wpływała. Dużo by opowiadać, ale stresu miałam co nie miara, duży nacisk i zero pomocy, więc trzeba zadbać o swoje zdrowie.
Opowiedzcie co u Was słychać?chyba ściągnęłam Cię myślami
Trzymam kciuki za nowe prace. Oby była mniej obciążająca psychicznie.
I trzymam kciuki za klinikę. Żeby kliknęło i się udało. Choć na pewno życzę Ci dużo cierpliwości ♥️
Ja siedzę jak na bombie i czekam aż się zacznie poród. A może się zacząć w każdej chwili już. -
Zmiana pracy zawsze jest stresująca, ale trzeba patrzeć przede wszystkim na swoje dobro.
Trzymam kciuki za wizytę w klinice ✊🏻 czy to już jest wizyta stricte pod ivf?03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Elza1234 wrote:
Ja siedzę jak na bombie i czekam aż się zacznie poród. A może się zacząć w każdej chwili już.03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Elza1234 wrote:Pare dni temu zastanawiałam się co u Ciebie słychać
chyba ściągnęłam Cię myślami
Trzymam kciuki za nowe prace. Oby była mniej obciążająca psychicznie.
I trzymam kciuki za klinikę. Żeby kliknęło i się udało. Choć na pewno życzę Ci dużo cierpliwości ♥️
Ja siedzę jak na bombie i czekam aż się zacznie poród. A może się zacząć w każdej chwili już.. Zaraz będziecie się tulić ♥️.
No nowa praca zapowiada się optymistycznie z dobrymi przełożonymi. Już patrząc tak realnie - gorzej już nie będzie.
Dziękuję za dobre słowa. ☺️Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Jak fajnie, że się odezwałaś ☺️
Zmiana pracy zawsze jest stresująca, ale trzeba patrzeć przede wszystkim na swoje dobro.
Trzymam kciuki za wizytę w klinice ✊🏻 czy to już jest wizyta stricte pod ivf? -
Butterfly23 wrote:Zobaczyłam Twój nick i moja pierwsza myśl- Elza jedzie na porodówkę! 😁
Te 7 dni fizycznie to jest dla mnie 😩 udręka
Boli mnie każdy element ciała jakbym miała być chora wręcz. -
Elza1234 wrote:Chciałabym
Te 7 dni fizycznie to jest dla mnie 😩 udręka
Boli mnie każdy element ciała jakbym miała być chora wręcz.Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Magdanka wrote:Ta końcówka jest najbardziej męcząca tym bardziej teraz jak są upały 😕 ale jeszcze tylko chwila i nam się pochwalisz że Gabrysia jest już z Tobą. Moja rada to odpuścić sobie wszelkie metody przyspieszania porodu bo to i tak nic nie da, lepiej teraz odpocząć 🙂 a dla dzidzi każdy dzień w brzuszku jest ważny
Seks z tym brzuchem to nic wygodnego. Długie spacery odpadają - bo brzuch mi się stawia tak, że oddechu mi brakuje. Robię lekką jogę - ale to żeby odciążyć plecy, bo chcą mi pęknąć w lędźwiach. Poza tym leżę, czytam książkę i chodzę siku co 7 minut .
Po prostu chciałabym urodzić przed 30.06, bo wtedy muszę się stawić już na indukcje - tak mi kazał prowadzący. -
Pandzia, bo pytałaś o chrzciny. To jeszcze nie, w sierpniu będą. A u Was już po ?
Butterfly, gratuluję serduszka i trzymam dalej kciuki. Niech kropek rośnie w siłę 🤞🤞❤️
Roszpunko, trzymam kciuki za Was 🤞🤞❤️
Bezimienna, hej myslalam o Tobie ostatnio. Życzę żeby zmiana pracy wyszła na dobre i kciuki za wizytę 🤞❤️
Elza, domyślam się że Ci ciężko jeszcze podczas tych upałów. Ja w zimie ledwo żyłam i życzę żeby się samo zaczęło 🤞❤️ indukcja nic ciekawego ale do przeżycia. Mam nadzieję jednak, że Cię ominie.
Magdanka, jak u Was z brzuszkiem? U Nas w końcu Lefax pomógł.
Ja zniknęłam znowu bo mamy kryzys karmieniowy, chyba ten 3 miesiąca. Bardzo trudny start ma Zuzia z jedzeniem w trakcie dnia i na wieczór. Jest głodna ale na początku jest płacz więc karmimy na stojąco, tańczymy, śpiewamy, włączamy lampy bo to jest ulubiony punkt zaczepienia i wreszcie załapuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca, 22:15
Butterfly23 lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Pinkflower, juz nie ma co trzymać kciuków. Test negatywny, cud sie nie stanie juz 🙂17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy: 👱♀️✅️ 🧑✅️
🧑AZF i CFTR - prawidłowe✅️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
S.Roszpunka wrote:Pinkflower, juz nie ma co trzymać kciuków. Test negatywny, cud sie nie stanie juz 🙂
Przykro miRóżne są historie ale w większości przypadków już na ten dzień coś widać
10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
1x FET ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
3x FET ❌
04/25➡️3IVF ->
ET ❌ cb
+ ❄️ -
Cześć, również o Tobie myślałam jakiś czas temuKto nie ryzykuje, ten nie pije szampana 🤞
Najważniejsze żebyś była zadowolona, bo jednak dużo czasu spędzamy w pracy a co za tym idzie ma ona wpływ tez na nasze funkcjonowanie poza nią.
Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porzadku❤️10.2021 -👧🏻 ❤️ (iui)
05.23 💔 9/10tc (naturals)
AMH 0,73
02/24➡️1 IVF -> ❄️
1x FET ❌
08/24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
3x FET ❌
04/25➡️3IVF ->
ET ❌ cb
+ ❄️ -
Dziewczyny nie piszcie mi proszę ze Wam przykro 🙂 bo mnie nie jest. Nie nastawiałam sie na to, ze sie uda. Tylko juz mnie nerwy biorą, ze biore te leki, ktore nic nie wnoszą, a ja sie zwyczajnie zle czuję. Do tego pogoda taka, ze człowiek sie topi siedząc. Nie ma czym oddychać.17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
AMH 1,05
Nasienie ✖️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
Roszpunko ja w takim razie wysyłam dużo siły 🫂
Wiem jakie to jest męczące, branie tych wszystkich leków.
Elza trzymam kciuki, żeby udało się bez indukcji ✊🏻
Pinkflower o kurczę, to faktycznie musicie się nagimnastykować przy jedzeniu. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe. A ogólnie jak się czujesz?S.Roszpunka, Elza1234 lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Mamy ❄️ (3.1.2) -
Dziewczyny, przypomnijcie mi jakie badania przy biopsji endometrium sie robi? Cd138 i jakie jeszcze?
Myślę by teraz w tym kierunku uderzyć17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
AMH 1,05
Nasienie ✖️
• ❄️ AA i ❄️ AB
• 16.06.25 FET AA ✖️ -
S.Roszpunka wrote:Dziewczyny, przypomnijcie mi jakie badania przy biopsji endometrium sie robi? Cd138 i jakie jeszcze?
Myślę by teraz w tym kierunku uderzyć
Przynajmniej kojarzę że ja miałam te dwa, bo w sumie chyba dwa razy mi pobierali. Raz tak na fotelu a raz podczas histero